Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Bursa CODECS de 1.500 de euro

19 Martie 2012
    

CODECS lanseaza un concurs pentru castigarea unei burse in valoare de 1.500 de euro la Certificatul Profesional in Management. Persoanele interesate de dezvoltarea profesionala sunt invitate sa intre pe website-ul CODECS la https://www.codecs.ro/concurs/ si sa raspunda la intrebarea „Care sunt regulile pe care nu le incalci niciodata in activitatea profesionala?”.

Un juriu format din Dr. Rodica Maria Radulescu, director CODECS Business School, Liliana Hagicalil, tutor MBA Open University si Florina Argeseanu, alumnus MBA Open University, va alege cel mai bun raspuns. Castigatorul concursului va primi o bursa in valoare de 1.500 de euro la Certificatul Profesional in Management.

Certificatul Profesional in Management este primul pas spre programul MBA al Open University Business School, singurul program MBA din Romania care are tripla acreditare internaționala: AACSB, AMBA și EFMD. Cele mai importante caracteristici ale programului sunt orientarea consistenta spre latura practica a managementului si plasarea cursantilor in conditii reale din viata profesionala.

Concursul se va desfasura in perioada 19 – 30 martie, iar pe 2 aprilie va fi anuntat castigatorul bursei de 1.500 de euro. Persoanele interesate de dezvoltare profesionala se pot inscrie la programele CODECS in luna martie. Pe 23 martie este ultima zi de inscrieri la programul MBA Open University, iar pe 30 martie este ultima zi de inscriere la Certificatul Profesional in Management si Diploma Profesionala in Management.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteți accesa www.codecs.ro/preinscriere/ sau marketing@codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispoziție la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.