Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Cartea lunii iulie de la Editura CODECS

01 Iulie 2014
    

40 de strategii pentru succesul in afaceri


Pret: 60 RON
Pret special: 36 RON
Economisesti: 24 RON (40 %)


Ati citit vreodata o carte de afaceri care va promitea profituri uriase, prezentandu-va teorii cat se poate de elegante, dar fara nicio indicatie despre cum le puteti aplica in practica? Sigur ca da. Nu-i asa ca e frustrant?

Cartea 40 de strategii pentru succesul in afaceri ofera cateva sfaturi foarte practice pentru oamenii de afaceri cu mult simt practic. Obiectivul e concret: sa prezinte orice idee in asa fel incat sa poata fi luata si aplicata IMEDIAT. Forma de prezentare a celor 40 de strategii include cate un rezumat al lucrurilor pe care le puteti folosi de indata, pentru ca ideile respective sa va ajute. Toate cele 40 de strategii au fost deja aplicate si testate in firma Profiles International si toate si-au dovedit pe deplin eficacitatea. Nu e nevoie sa asteptati sa va confruntati cu o problema pentru a folosi informatiile din aceste strategii, puteti sa aplicati ideile respective fara intrerupere, pentru a va imbunatati aptitudinile in principalele domenii ale activitatii dumneavoastra. Ca bonus, am inclus si Strategia numarul 41, care va ofera o modalitate de a va insusi noi aptitudini pentru conducerea afacerilor dumneavoastra.

Va uram sa va bucurati de succes in activitatea dumneavoastra! Suntem incredintati ca cele 40 de strategii prezentate aici va vor ajuta sa invingeti!

Pentru a comanda cartea va rugam sa accesati urmatorul link: 40 de strategii pentru succesul in afaceri