Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Cartea lunii mai de la Editura CODECS

01 Mai 2014
    

Management de proiect – Abordare sistemica este o lucrare de referinta in domeniu, continand practic toate aspectele pe care trebuie sa le cunoasca cineva care are de-a face cu aceasta disciplina, de la definitii, concepte si teorii fundamentale, pana la aspectele practice ale organizarii, managementului si muncii cu oamenii. Prezentarea conceptelor este deopotriva meticuloasa si sintetica, sub forma listelor si tabelelor, cu explicatii, comentarii si figuri lamuritoare.

Autorul include un mare numar de studii de caz, teste, intrebari, exercitii si probleme. Urmarind indeaproape tematica si structura ghidului PMBOK al Project Management Institute, lucrarea lui Harold Kerzner este utila celor care se pregatesc pentru examenul de certificare profesionala PMP, dar si tuturor celor care lucreaza in proiecte.

• Volumul 1 cuprinde conceptele si evolutia managementului de proiect; contextele si structurile organizatorice ale proiectelor; organizarea biroului si echipei de proiect; functiile manageriale; managementul timpului; conflictele; evaluarea performantei si remunerarea personalului; variabilele succesului proiectelor; metodele de planificare si graficele de proiect.

• Volumul 2 cuprinde aspectele legate de estimarea si stabilirea preturilor; controlul costurilor; variantele de compromis; managementul riscurilor; curbele invatarii; contracte si achizitii; managementul calitatii; evolutii recente in managementul de proiect.
Dr. Harold Kerzner este director executiv al International Institute for Learning (IIL) si profesor la Baldwin-Wallace College, unde preda cursuri de management sistemic al proiectelor, planificare strategica si managementul calitatii totale. A oferit consultanta si a avut responsabilitati manageriale in cadrul unor proiecte si programe ale NASA precum si ale Fortelor Aeriene, ale Armatei si ale Marinei Statelor Unite ale Americii.

"Managementul de proiect a evoluat de la un fel de filozofie manageriala, privita ca un moft elitist, la un sistem antreprenorial ce influenteaza toate compartimentele companiei. Tot mai multe companii il considera acum indispensabil pentru supravietuirea lor. Cei care i se opuneau in trecut i-au devenit acum partizani neclintiti. Managementul de proiect nu va disparea prea curand!"
Dr. Harold Kerzner


Pentru a comanda cartea va rugam sa accesati urmatorul link https://www.codecs.ro/librarie/management-de-proiect---abordare-sistemica