Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Ce spune "net-ul" despre tine

05 Ianuarie 2017
    

Esti manager sau anteprenor, esti persoana publica, conduci o companie sau un departament?
Inseamna ca esti obisnuit cu comentarii si review-uri despre tine sau compania ta pe site-urile de socializare si nu numai. In acest context, pentru tine conteaza foarte mult imaginea ta si a muncii tale in mediul online.

Reputatia ta online este perceptia publicului despre tine sau despre afacerea ta, despre actiunile tale si, de ce nu, despre performanta ta ca individ. Cu totii ne dorim o reputatie cat mai buna si luptam intr-un fel sau altul sa ne-o castigam.

Traim intr-o era a comunicarii rapide, mai ales in mediul online iar increderea pe care o au clientii in organizatia unde lucrezi, colaborarea cu partenerii de afaceri, chiar si cu colegii este foarte importanta iar social media poate sa lucreze pentru tine sau impotriva ta.

Pentru a cunoaste mai multe despre cum sa gestionezi crizele de imagine online, despre cum sa-ti construiesti brand-ul personal sau cum sa-ti repari imaginea si sa-ti sporesti reputatia publica, CODECS te invita sa participi la cursul – Managementul Reputatiei Online.
Cursul se va desfasura pe 25-26 februarie la Centrul de Training CODECS din Bucuresti si va fi sustinut de Antonio Momoc.