Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS a anuntat castigatorul bursei de 1.500 euro

02 Aprilie 2012
    

Raul Pop a castigat bursa CODECS in valoare de 1.500 euro la Certificatul Profesional in Management. Raspunsul sau la intrebarea „Care sunt regulile pe care nu le incalci niciodata in activitatea profesionala?”a fost cel mai apreciat de juriul CODECS, astfel ca, incepand cu luna mai, Raul Pop se va alatura cursantilor CODECS la primul modul al Certificatului Profesional in Management, intitulat Oameni si Organizatii.

“CODECS a fost pentru mine, intotdeauna, un reper in invatamantul de business din Romania. Ma bucur ca dupa aproape 20 de ani de existenta intr-un mediu academic si de business atat de dinamic si imprevizibil ca cel romanesc, CODECS continua sa dezvolte manageri si specialisti. Cred ca aparitia acestei scoli de business a fost unul dintre primele semnale de transformare a Romaniei intr-o piata libera, in special in ceea ce priveste competentele profesionale. Aceasta bursa vine intr-un moment important al carierei mele si imi da oportunitatea de-a reaseza intr-un cadru sistematic experienta si experientele mele de manager. Competitia, in sine, mi-a dat ocazia de-a reconstientiza si formula cateva principii pe baza carora – initial ne-explicit - mi-am construit cariera” declara castigatorul.

In perioada 19-30 martie, CODECS a organizat un concurs pentru castigarea unei burse de 1.500 euro la Certificatul Profesional in Management. Persoanele interesate de dezvoltarea profesionala au fost invitate sa intre pe website-ul CODECS la https://www.codecs.ro/concurs/ si sa raspunda la intrebarea „Care sunt regulile pe care nu le incalci niciodata in activitatea profesionala?”. Un juriu format din Dr. Rodica Maria Radulescu, director CODECS Business School, Liliana Hagicalil, tutor MBA Open University si Florina Argeseanu, alumnus MBA Open University a evaluat raspunsurile primite si a ales castigatorul.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere sau marketing@codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.