Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS introduce in Romania examenul de certificare paper-based Lean Six Sigma

13 Iunie 2016
    

Din aceasta vara CODECS va ofera posibilitatea de a sustine examenul IASSC pentru certificare Lean Six Sigma la sediul sau din strada Agricultori 37 – 39, Sector 2, Bucuresti.

Prima sesiune de certificare va avea loc pe data de 30 IULIE 2016.
Din anul 2014 CODECS a devenit Institutie de Training Acreditata de IASSC SUA (Asociatia Internationala pentru Certificarea Lean Six Sigma). IASSC reprezintă comunitatea profesionala internationala dedicata cercetarii si mentinerii standardelor de certificare aferente industriei Lean Six Sigma in vederea recunoasterii calificarii profesionale ale persoanelor fizice si acreditarea in domeniu a organizatiilor care ofera training de specialitate.
CODECS este prima organizatie educationala din Romania care ofera certificarea Lean Six Sigma Green Belt prin sustinerea unui examen “pe hartie” (paper-based) al carui regulament respecta in totalitate sistemul didactic si administrativ elaborat de IASSC. In plus, dorim sa imbunatatim pregatirea pentru examen a persoanelor care doresc sa sustina certificarea IASSC prin organizarea unei sesiuni de recapitulare a materiei pe data De 30 iulie 2016 la sediul CODECS.
Lean Six Sigma imbina in mod armonios doua metodologii diferite de management care permit obtinerea mai rapida si eficienta de produse si servicii calitative conform specificatiilor clientului la costuri mai mici, prin diminuarea pierderilor si imbunatatirea proceselor.
Va asteptam sa va inscrieti pana la data de 4 iulie 2016 Formular Inscriere.
Pentru informatii suplimentare un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.