Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS iti salveaza BAC-ul

05 Septembrie 2012
    

CODECS, compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business de la noi din tara, lanseaza programul „CODECS iti salveaza BAC-ul”.

Programul este structurat pe doua specializari - Asistent Manager si Asistent Manager de Proiect - si se intinde pe durata a trei luni. Structura programului imbina studiul clasic cu studiul individual in sistemul open-learning, iar fiecare specializare cuprinde:


• 3 module de curs cu cate doua tutoriale / modul (cu durata de 3 ore fiecare, organizate sambata);
• 2 lucrari de evaluare
• examen final optional pentru Certificat CNFPA (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor)

Programul se adreseaza tuturor absolventilor de liceu, chiar daca acestia nu au diploma de Bacalaureat. Obiectivele programului vizeaza dezvoltarea competentelor si abilitatilor de organizare, planificare, coordonare, monitorizare, comunicare, motivare, deprinderea cunostintelor referitoare la managementul schimbarii, precum si intelegerea structurii organizatiei si a modului cum aceasta influenteaza munca unui asistent manager. La finalul programului, participantii vor dobandi cunostinte, metode si instrumente pentru a obtine o mai buna performanta la locul de munca.

„Plecam de la convingerea ca cea mai buna investitie pe care o putem face este investitia in educatia si dezvoltarea generatiei tinere.
Ne dormim ca prin programul “CODECS iti salveaza BAC-ul” sa sustinem tinerii, sa venim cu raspunsuri la problemele lor si sa aratam ca educatia este cea mai in masura sa le ofere un avantaj consistent mai ales acum, cand piata fortei de munca a devenit atat de competitiva”
declara Radu Dan Mihaescu, Presedinte si Director General CODECS.


Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.