Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda Employer Branding Summit | 25 Noiembrie 2014, Hotel City Plaza Cluj Napoca

29 Octombrie 2014
    

CODECS recomanda Employer Branding Summit, eveniment organizat de Employer Branding International si Romarketing.

Employer Branding Summit este un eveniment in cadrul caruia veti afla ultimele tendinte din sfera „Employer Branding” si veti invata sa construiti pe baza lor cea mai eficienta strategie pentru compania pe care o reprezentati. Veti avea ocazia sa adresati intrebari speakerilor, sa aflati cum au reusit sau cu ce s-au confruntat intr-o atmosfera de lucru si, in acelasi timp, degajata!

Invitatul special si keynote speaker al evenimentului va fi Brett Minchington, Chairman/CEO al Employer Brand International, autoritate recunoscuta la nivel mondial in Employer Branding.

Amprenta globala a lui Brett include furnizarea de evenimente Masterclass de Employer Branding si keynoting la conferinte in peste 45 de orase din 25 de tari; a format mii de lideri, cei mai multi din primele 500 de companii globale, inclusiv Google, Coca-Cola, Chevron si Toyota.

Este cel mai publicat autor din lume in Employer Branding iar studiile sale au fost publicate in peste 100 de ziare, publicatii in domeniile HR, Management si Marketing din intreaga lume, chiar si in 'The Economist' si 'Business Week.
Summit-ul va avea loc pe 25 noiembrie 2014 la Hotel City Plaza, Cluj Napoca.

Pentru mai multe informatii despre inscrieri, programul Employer Branding Summit si lista completa a speakerilor, accesati site-ul evenimentului http://www.employerbrandingday.ro/.

Va asteptam alaturi de noi!