Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda Forbes Growth Summit | JW Marriott Bucharest Grand Hotel | 9 iunie

04 Mai 2015
    

Forbes Romania, impreuna cu Fast Track Europe, organizeaza in premiera in Romania Growth Summit, pe 9 iunie, incepand de la ora 8:00 a.m., la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Vino sa fii inspirat de top manageri la nivel global, sa afli cele mai noi descoperiri ale metodologiei Rockefeller Habits de scalare a afacerilor, sa primesti sfaturi aplicabile si practice, sa inveti tehnici care iti vor maximiza productivitatea si, nu in ultimul rand, sa faci networking cu liderii de business din Europa de Sud si Est.

Verne Harnish - The “Growth Guy”, Bestselling Author
Verne Harnish este este fondatorul faimoasei Entrepreneur’s Organization (EO) si a condus timp de 15 ani programul pentru CEOs al EO, “Birthing of Giants, si programul pentru executivi al WEO, “Advanced Business”, ambele organizate la MIT. Fondator si CEO al Gazelles, o companie globala de educatie si coaching pentru executivi cu peste 140 de parteneri de coaching pe 6 continente, Verne si-a petrecut ultimii 32 de ani educand echipe antreprenoriale.
Autorul rubricii “Growth Guy” este totodata autor in cadrul revistei Fortune si al cartii “Mastering of the Rockefeller Habits”, sustinuta si promovata de peste 100 de CEO ai unor companii mid-size si tradusa in 9 limbi. Impreuna cu editorii revistei Fortune, Verne a scris si “The Greatest Business Decisions of All Time”, carte pentru care Jim Collins a scris prefata, iar cea mai recenta carte a lui Verne este “Scaling Up”, publicata in toamna anului 2014. Verne este de asemenea la conducerea Growth Summit-urilor anuale organizate in America de Nord, Europa si America Latina.


Steve Martin - Bestselling Author, Speaker
Steve Martin este Directorul organizatiei britanice Influence at Work. El este co-autorul bestsellerului international “Yes! 50 secrets from the science of persuasion”, care a vandut pana in prezent un sfert de milion de copii si a fost tradus in 26 de limbi. In 2008, cartea sa a fost nominalizata pentru premiul anual pentru scrieri stiintifice acordat de Royal Society. Steve vorbeste si tine workshop-uri despre stiinta influentei si a persuasiunii si despre aplicabilitatea acesteia intr-o gama variata de organizatii de afaceri, guvernamentale si non-profit din jurul lumii.

Ari Meisel - Achievement Architect, Author, Speaker
In 2006, Ari Meisel a fost diagnosticat cu boala lui Crohn, o boala incurabila care se manifesta prin inflamarea sistemului digestiv. Ari trebuia sa ia o doza zilnica de medicamente si sa mearga regulat la spital. Printr-o combinatie de yoga, nutritie, suplimente naturale si exercitii fizice regulate, a putut sa lupte impotriva simptomelor, pana cand a fost vindecat complet de boala “incurabila”. Ari a vorbit de atunci la seminare si la TED Talks regionale despre lupta lui impotriva unui oponent aparent invincibil.

Christo Popov - CEO, Serial entrepreneur, Investor
Christo Popov este un CEO, antreprenor si investitor experimentat, cu peste 20 de ani de experienta in pozitii de top in diferite industrii si culturi la nivel global. In prezent, el este fondator si CEO al Fast Track Europe, companie internationala de consultanta si coaching, care le ofera managerilor C-level cea mai buna expertiza de management la nivel global, ajutandu-i sa se dezvolte. Dupa 10 ani petrecuti intr-o pozitie de corporate executive, Christo si-a dat seama ca a conduce propria afacere este visul sau. In ultimii 10 ani, el a fondat 15 companii diferite in Europa de Est.

Alan Miltz - Banking and Finance Specialist
Alan Miltz are peste 20 de ani de experienta de management intr-o gama variata de industrii, inclusiv servicii financiare si industrie. El a dezvoltat tehnici de analiza financiara care au devenit un standard international pentru afaceri, CPA si banci, fiind folosite in 22 de tari de peste 20.000 de clienti si banci. Alan este un speaker cunoscut al Entrepreneurs Organization, avand prezentari la universitatile EO din Tokyo, Berlin si Barcelona.

Inregistreaza-te acum:
Bilet standard:
• Early bird: 289 de euro
• Standard 399 de euro
Echipa de 3 persoane:
• Early bird: 799 de euro
• Standard: 899 de euro
Echipa de 5 persoane:
• Early bird: 1199 de euro
• Standard: 1299 de euro
Preturile early bird sunt valabile pana pe 1 mai. Fiecare membru aditional costa 228 de euro.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare: evenimente@forbes.ro | Oana Vasilescu 0722.587.556