Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda HR Summit Iasi | 23-24 octombrie 2014

01 August 2014
    

HR Summit, evenimentul care aduce in zona Moldovei cele mai bune practici din sfera HR&Management, revine in Iasi, pe 23-24 octombrie, cu un nou format!
Dupa o prima editie de succes desfasurata anul trecut, HR Summit revine in Iasi cu un nou format in care vor fi puse in discutie cele mai importante teme legate de industria de HR&management alaturi de unii dintre cei mai cunoscuti practicieni si specialisti romani.

Doua zile, o conferinta, sase workshop-uri si o zona expozitioala

Timp de doua zile, pe 23 si 24 octombrie, managerii si specialistii HR din zona de Est a Romaniei sunt asteptati la cea de-a doua editie HR Summit Iasi unde vor afla cele mai noi tendinte si cele mai eficiente solutii care pot fi aplicate organizatiilor din care fac parte.
In cadrul workshop-urilor, prezentarilor si sesiunilor de debate vom aborda teme precum : talent management, tehnici eficiente de recrutare, rolul intraprenoriatului intr-o companie, gamification, dezvoltare organizationala, leadership inovativ.

HR Summit, cel mai mare eveniment regional destinat platformei de resurse umane locale si regionale, a adus in acelasi loc, intr-un singur an, reprezentatii a peste 160 de companii de top din Romania si peste 550 de participanti.

Pentru mai multe informatii despre inscrieri, programul HR Summit Iasi si lista completa a speakerilor, accesati site-ul evenimentului www.iasi.hrsummit.ro.

Va asteptam alaturi de noi!