Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS recomanda HR Summit Timisoara | 29 mai 2014

15 Mai 2014
    

Pe 29 mai, 14 speakeri si 120 de specialisti in HR si manageri din Timisoara, Deva, Oradea, Cluj Napoca, Bucuresti si Arad se intalnesc la HR Summit - ExpoConferinta de Resurse Umane.

La HR Summit Timisoara, participantii vor avea ocazia sa cunoasca si sa comunice direct cu specialisti in resurse umane din intreaga tara, sa isi extinda reteaua de contacte, sa asimileze noi practici si sa afle in premiera noile tendinte de pe piata de HR nationala si internationala.

Employee engagement, employer branding, talent management, intraprenoriatul in companii, succesiune in management sunt doar cateva dintre temele puse in discutie la aceasta editie HR Summit.
Mai mult, anul acesta HR Managerii din companii au ocazia sa participe la HR Managers Sessions, sesiune de workshop-uri si discutii special creata pentru acestia, in care peste 30 de manageri si doi specialisti vor aborda subiecte de interes pentru managementul eficient al echipelor, dar si al organizatiilor din care fac parte.

Conferinta este completata de zona expozitionala, deschisa publicului larg, unde companiile si furnizorii de servicii din domeniul HR isi vor expune portofoliile de produse si oferte, facilitand interactiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii si specialistii din domeniu.

Mai multe informatii despre cei 14 speakeri, inscrieri si despre agenda evenimentului veti găsi accesand site-ul evenimentului www.timisoara.hrsummit.ro.