Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS va invita sa participati la cursurile open marca EXECUTIVE CLUB

19 Februarie 2014
    

CODECS va invita sa participati in perioada martie-mai 2014 la cursurile open marca EXECUTIVE CLUB sustinute de experti la standarde internationale.

Prima serie de programe este sustinuta de Alexander Fuhrmann care are o experienta bogata in prezentarea de programe de comunicare, negociere si vanzari. El a dezvoltat o serie de programe axate pe Wisdom Management. Un aspect cheie al programelor sale este ca increderea reprezinta ingredientul care leaga grupurile, iar capacitatea de a genera incredere este conditia pentru un mediu de lucru bun.

Alexander Fuhrmann este licentiat in matematica de catre Universitatea din Haifa si este alumnus MBA, Universitatea Europeana de la Bruxelles. Experienta sa profesionala a fost completata prin detinerea de functii de conducere in importante companii multinationale, cum ar fi Banca Hapoalim, Henkel, iar apoi Coca-Cola Company.



Incredere si Initiativa | Sa transformam frenezia in freamat

Este un program care provoaca participantii sa-si schimbe atitudinile. Atelierul e un punct de pornire al procesului si ii incurajeaza pe participanti sa reflecteze la alegerea directiei in care vor sa mearga in continuare si sa faca primii pasi. Este vorba de un program desfasurat in cursul unei intalniri de doua zile si se adreseaza atat managementului cu noi tehnici de conducere cat si angajatilor. Obiectivul programului este sa sporeasca atitudinea de initiativa si entuziasm alaturi de comportamentele prin care se vor manifesta acestea, pe de o parte si sa familiarizeze participantii cu noi tehnici de conducere, rezolvare de conflicte si comunicare asertiva pe de alta. Rezultatul final va fi o echipa mai entuziasta care va sti sa creeze cu colegii si partenerii de afaceri o relatie mai stransa si mai lipsita de tensiune. Un alt beneficiu al programului este aplicabilitatea tehnicilor exersate si in sfera relatiilor personale. Intalnirea este mai degraba un atelier decat un seminar si ii va provoca pe participanti sa reflecteze asupra problemelor de serviciu dintr-o perspectiva diferita.

  • Perioada: 15-16 martie

  • Locatie: Centrul de Training CODECS | Catering: Bistro 35

  • Pret: 440 euro + TVA


Presentation Skills

Programul de Presentation Skills incepe cu un test in care participantii vor identifica aspectele pe care considera ca ar trebui sa si le dezvolte. Vom discuta despre modul in care captam atentia audientei si o pastram. Vom continua apoi cu intelegerea motivului prezentarii si al audientei pentru ca atat materialul prezentat cat si modul de prezentare va depinde de aceste aspecte. Deoarece reusita unei prezentari depinde mult de masura in care prezentatorul reuseste sa lege un dialog cu publicul, vom exersa tehnici de ghidare a dinamicii de grup. Vom exersa tehnici de stabilire a mesajului si modul de a maximaliza impactul sau folosind tehnici de comunicare verbala si non-verbala. Programul este extrem de interactiv, prezentarea tehnicilor alternand cu prezentari facute de participanti si feedback dat pe loc.

  • Perioada: 5-6 aprilie

  • Locatie: Centrul de Training CODECS | Catering: Bistro 35

  • Pret: 440 euro + TVA

 

Tehnici de vanzari de succes

Programul urmareste pasii vanzarii si le va permite agentilor sa mentina initiativa in relatiile cu clientii lor, imbunatatind astfel relatia cu piata pe care o servesc. Firul calauzitor al programului este faptul ca increderea clientilor este un factor critic in succesul unui agent de vanzari si metoda cea mai directa de a castiga increderea cuiva este disponibilitatea de a-i intelege nevoile. Si intelegerea nevoilor se face prin intrebari dechise. Vom exersa si vom dezvolta capacitatea participantilor de a pune intrebari deschise. Intrebarile deschise sunt importante pentru ca prin ele vanzatorul poate arata ca este un profesionist capabil sa contribuie la rezolvarea nevoilor clientului. Vom defini Trasaturile, Avantajele si Beneficiile unui produs si vom vedea ca sucesul vanzarii depinde in mare masura de capacitatea noastra de a vinde Beneficii. Pornind de la nevoile clientului vom prezenta oferta noastra ca un pas in directia solutionarii acestor nevoi. In final vom vedea cum se incheie cu succes o vanzare. Vom recunoaste semnalele de cumparare si vom cere comanda. Tema finala a programului va fi reprezentata de activitatile post-vanzare, eficienta personala si vom incheia cu un exercitiu in care fiecare participant va ilustra o vizita de vanzare si va primi feedback din partea grupului.

  • Perioada: 10-11 mai

  • Locatie: Centrul de Training CODECS | Catering: Bistro 35

  • Pret: 440 euro + TVA

 

Excelenta in negociere

Premiza programului este ca exista intotdeauna o solutie mai buna pentru ambele parti si conditia pentru a o gasi este disponibilitatea partilor de a o cauta. Este de fapt o atitudine care porneste de la disponibilitatea macar a uneia dintre parti de a lua initiativa si a porni procesul de cautare. Este un alt mod de a spune ca spiritul de intreprindere al partilor este critic pentru gasirea unei solutii cu care ambele parti sunt fericite. Vom incepe cu atitudinea corecta a unui negociator de succes si factorii care influenteaza rezultatul unei negocieri. Programul incepe cu un test de stress care ilustreaza factorii specifici de stres la care reactionam fiecare individual. Vom vorbi despre trasaturile unui negociator de succes si in general de factorii de care depind rezultatele unei negocieri. Vom vedea modul in care sa evitam capcane in care pierdem initiativa si suntem manipulati. Vom continua cu importanta planificarii in negociere, stabilind o rutina de pregatire a planului de negociere, folosind un chestionar ajutator. Vom vorbi apoi despre cele 5 moduri de negociere (cooperant, competitiv, organizational, personal, atitudinal) si vom vedea cum putem lua initiativa si ce metode avem la dispozitie pentru a trece oponentul de la un mod de negociere la altul. Vom incheia cu o lista de capcane pe care sa le evitam si o negociere intre patru grupuri de negociatori.

  • Perioada: 24-25 mai

  • Locatie: Centrul de Training CODECS | Catering: Bistro 35

Pret: 440 euro + TVA


Pentru mai multe informaţii, un consultant CODECS vă stă la dispoziţie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 şi la adresa de e-mail sales@codecs.ro.