Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Directorii de HR de la Flanco, BCR si Elefant.ro iti dau intalnire la HR Summit Cluj-Napoca!

26 Ianuarie 2016
    

Peste 150 de specialisti HR si manageri isi dau intalnire in aceasta primavara la Conferinta de Resurse Umane - HR Summit Cluj-Napoca, pe 17-18 martie. Clujul devine astfel cadrul ideal pentru a impartasi cele mai noi tendinte din domeniu si de a dezbate cele mai captivante teme din aria Resurselor Umane, management si legislatie.

Comunitatea HR Summit Cluj-Napoca va face cunostinta in cadrul celei de-a patra editii a conferintei cu reprezentantii departamentelor de HR de la unele dintre cele mai mari companii din Romania. Nicoleta Capata (HR Director Flanco), Andreea Voinea (Director Executiv Resurse Umane, Banca Comerciala Romana), Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro), Viorel Panaite (Managing Partner Human Invest), Carmen Nicula (Managing Partner HR4Business) sunt doar o parte dintre cei care vor fi prezenti in cele doua zile de eveniment care includ workshop-uri, prezentari si sesiuni de debate.

Agenda HR Summit Cluj-Napoca 2016 cupride teme precum motivarea angajatilor, sisteme de evaluare a performantelor, strategii de recrutare, engagement, dezvoltare organizationala, managementul performantei sau perspective de leadership.

HR Summit este locul de intalnire al specialistilor de Resurse Umane, managerilor, directorilor, furnizorilor de servicii HR si a celor care ajuta la dezvoltarea sustenabila a industriei cu ajutorul capitalului uman. Participantii vor afla care sunt cele mai noi tendinte din domeniu, dar si care sunt cele mai eficiente solutii de HR pentru business-ul in care sunt implicati.

Conferinta de Resurse Umane – HR Summit Cluj-Napoca pune la dispozitia celor prezenti si zona expozitionala, unde se reunesc furnizorii de servicii HR. Acest spatiu permite participantilor sa afle care sunt ultimele tehnologii folosite in industria de Resurse Umane si cum sa ramana conectati la cele mai noi trenduri.

Mai multe informatii despre HR Summit Cluj-Napoca si inscrieri se gasesc pe www.cluj.hrsummit.ro.

Va asteptam alaturi de noi!