Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Dobandeste Certificari recunoscute national si international prin programele de management CODECS

26 Noiembrie 2013
    

CODECS anunta seria de primavara pentru inscrierea la programele de Management oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie.
Obtine Certificarile recunoscute national si international prin programele:
  • Certificatul Profesional in Management | Manager - COR 112029 *
  • Management de Proiect | Manager Proiect - COR 242101 *
  • Business Operations | Manager Operatiuni - COR 241226 *
  • Supply Chain Innovation, Strategy and Management
  • Global MBA Open University Business School
 
 
* Cursurile autorizate de Ministerul Educatiei Nationale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari sunt scutite de plata TVA, conform OG 129/2000, privind formarea profesionala a adultilor.
Cursurile se desfasoara in perioada martie 2014 – octombrie 2014


Certificatul Profesional in Management – Manager
Programul de Management cu o traditie de 20 de ani pe piata din Romania
Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera cunostintele solide privind aspectele functionale ale managementului si dezvolta, in acelasi timp, abilitatile absolut necesare managerilor. Se adreseaza celor care vor sa-si consolideze cunostintele si competentele in management si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera.

Management de Proiect – Manager Proiect
Programul de Management de Proiect cu o traditie de peste 15 de ani pe piata din Romania
Cursul Management de Proiect are un pronuntat caracter interactiv; se desfasoara ateliere de lucru si sunt analizate studii de caz din activitatea proprie, prin toate acestea urmarindu-se stimularea creativitatii cursantilor.
Scopul principal al programului este de a dezvolta o cultura organizationala orientata pe proiecte care sa creasca performanta manageriala a firmei si competitivitatea pe piata.

Business Operations – Manager Operatiuni
Primul program de Business Operations din Romania
Cursul Business Operations abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/ sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi. Scopul acestui curs este de a prezenta o serie de modalitati practice pentru eficientizarea managementului activitatilor (operatiunilor sau proceselor de business) derulate in cadrul organizatiilor, atat din sfera productiei, cat si din cea a serviciilor.

Supply Chain Innovation, Strategy and Management
Cursul abordeaza sistemele de aprovizionare si distributie (supply chain systems), precum si partile componente ale acestora intr-o maniera integrata, holistica, pornind de la premiza ca pentru eficientizarea acestor sisteme este nevoie de un management coordonat, unitar al tuturor partilor componente. Sunt avute in vedere atat organizatii cu structuri organizatorice foarte ample, dar si companii de dimensiuni reduse.


Global MBA Open University Business School

Programul de MBA oferit de The Open University Business School in Romania, prin partenerul sau CODECS, face parte din elita programelor de MBA din lume, fiind acreditat de: AMBA (Association of Masters of Business Administration), efmd (European Foundation for Management Development) si AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA).
Din cele 12.800 programe de MBA inregistrate pe plan mondial numai 50 de programe de MBA sunt acreditate de aceste trei organisme internationale. In Romania numai programul de MBA al The Open University Business School are aceste trei acreditari internationale.
 
  • Viziune globala asupra afacerilor
  • Orientarea catre practica
  • Program accesibil si flexibil
  • Networking international - 20.000 Alumni in 75 de tari
Procesul de invatare se bazeaza pe sistemul „open learning”, construit in jurul ideii de responsabilitate a cursantului, sub asistenta tutorilor (ghid si sprijin pe toata durata studiului), cu accent pe interactivitate si pe schimbul de experienta cu ceilalti colegi. Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala.

Tutorii sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniul in care predau, care pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale. Faptul ca in cadrul tutorialelor si in lucrarile scrise se dezbat probleme de la locul sau de munca si se cauta solutii prin aplicarea unor modele si instrumente de referinta in practica internationala face ca participarea la program sa reprezinte o „calatorie” experientiala.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.