Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Elita mediului de afaceri romanesc, premiata la Gala Forbes 500 Business Awards

26 Octombrie 2015
    

Bucuresti, 23 octombrie 2015 - Peste 250 de oameni de afaceri, antreprenori si manageri, dar si consultanti de top au participat la editia 2015 a galei Forbes 500 Business Awards, care a avut loc pe 22 octombrie, la Le Chateau, intr-un cadru dedicat excelentei si elegantei.

Gala Forbes 500 Business Awards, care are loc in mod traditional in luna octombrie celebreaza spiritul antreprenorial si initiativa, reunind cele mai creative, mai curajoase si mai intreprinzatoare personalitati de business din Romania.

Cu aceasta ocazie au fost acordate premii speciale celor care si-au pus amprenta asupra mediului de afaceri din ultimul an, dar si diplome de excelenta pentru personalitatile care au marcat, prin activitatea lor, mediul de afaceri romanesc.


Gala Forbes 500 Business Awards a fost realizata cu sprijinul BMW Group Romania si Vodafone Romania si Le Midi, ca parteneri Gold, Philip Morris Trading Romania, ca partener Silver, Asebuss, ca partener academic, precum si PPD Romania, Floraria Iris, Pepsi, Domeniile Samburesti, Hot Spot Coffee, Tudor Tailor, Leonidas, Ermanno Scervino si Icelandia.
Momentele artistice au fost asigurate de catre Razvan si Andreea Stoica, Viviana German si Viorica Pintilie Band.

Premiul special pentru „curaj” a fost acordat domnului Stefan Vuza, unul dintre putinii oameni de afaceri romani care continua sa realizeze investitii importante in dezvoltare si unul dintre cei care lupta pentru salvarea combinatului Oltchim, pe care-l vede ca parte integranta a ”Societatii Romane de Chimie”.

Premiul special pentru „inovatie” a fost acordat domnului Andrei Pitis, Founder & Chief Technology Officer al Vector Watch, companie care tocmai a lansat ceasul inteligent Vector Watch, unul dintre cele mai cool produse ale creativitatii romanesti.

Premiul special pentru performanta a fost acordat domnului Neculai Mihai, unul dintre fondatorii Fan Courier, o companie care a demontat mitul potrivit caruia intr-o economie dominata de multinationale, este greu sa reusesti ca antreprenor roman.

Premiul special pentru dinamism a fost acordat domnului Iulian Stanciu, unul dintre cei mai activi antreprenori romani in ultimii ani.

Premiul special pentru antreprenoriat social a fost acordat domnului Bogdan Georgescu, creatorul bibliotecii pentru corporatisti Bookster.

Premiul special pentru antreprenoriat a fost acordat domnului Dragos Anastasiu, care a renuntat, in anii 90, la o cariera de medic in Germania pentru a deveni antreprenor in Romania, iar astazi detine compania din turism cu cea mai mare cifra de afaceri.

Premiul special antreprenor in serie a fost acordat domnului Radu Georgescu, unul dintre cei mai prolifici antreprenori roman, care ne-a obisnuit sa nu treaca un an fara ca el sa faca vreo tranzactie, atat din perspectiva de antreprenor, cat si de investitor.

Forbes Romania a acordat diplome de excelenta
- domnului Misu Negritoiu, pentru transformarea, intr-un an si jumatate, a Autoritatii de Supraveghere Financiara intr-o entitate capabila sa piloteze dezvoltarea pietelor supravegheate si sa mentina echilibrul dintre interesele furnizorilor de servicii financiare nebancare si cele ale consumatorilor;
- doamnei Ioana Filipescu, pentru rolul sau in dezvoltarea si profesionalizarea pietei de fuziuni si achizitii din Romania;
- domnului Liviu Tudor, pentru contributia sa la dezvoltarea pietei imobiliare de calitate;
- domnului Mircea Tudor, pentru succesul sau in business-ul bazat pe o inventie proprie, dar si pentru preocuparea sa continua pentru sustinerea tinerilor inventatori;
- domnului Mihai Sofian, pentru activitatea sa de business si pentru contributia pe care o are pentru crearea unui mediu de afaceri profesionist;
- domnului Gabriel Zbarcea, unul dintre avocatii de business care si-a pus cel mai puternic amprenta asupra mediului de afaceri local;
- domnului Corneliu Bodea, pentru contributia sa la dezvoltarea sectorului energetic din Romania;
- domnului Horia Manda, pentru rolul pe care l-a jucat, in ultimele doua decenii, in supervizarea unor investitii de peste 200 de milioane de euro.

Nu in ultimul rand, domnul Ion Tiriac a fost desemnat „cel mai puternic om de afaceri roman”, iar OMV Petrom SA a fost desemnata “cea mai puternica intreprindere din Romania”, conform Forbes 500.

Regasiti o galerie foto detaliata de la eveniment pe pagina de Facebook a Forbes Romania


Pentru mai multe detalii vizitati www.forbes.ro
Contact:
evenimente@forbes.ro
Vizitati Forbes pe Facebook http://on.fb.me/1Ma7PHS