Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Este centura galbenă Lean Six Sigma potrivita pentru tine ?

25 Martie 2019
    

Cureaua galbenă(Yellow Belt) poate fi primul pas spre adoptarea metodologiei Lean Six Sigma.
Programul CODECS de 2 zile Lean Six Sigma Yellow Belt se bazează pe conceptele IASSC și îi pregătește pe participanti să înțeleagă și să utilizeze instrumentele de bază de măsurare pentru a culege date exacte și pentru a naviga prin procesul de rezolvare a problemelor.

Este, de asemenea, un program excelent pentru manageri pentru a afla mai multe despre metodologia Lean Six Sigma și a cunoaste diferitele sale metode de implementare în cadrul unei organizații. Curelele galbene sunt responsabile pentru identificarea, controlul și monitorizarea zonelor potențiale de profit / pierdere și raportarea acestora către centurile verzi (green belt) și centurile negre (black belt).
Centura galbenă (Yellow Belt) Lean Six Sigma este perfectă pentru persoana care dorește o bază solidă a metodologiei Lean Six Sigma și vrea să participe în calitate de membru al echipei de proiect, să sprijine proiectele de îmbunătățire a afacerilor prin activități cum ar fi colectarea de date.

Vezi urmatoarele date de desfasurare ale programelor Lean six Sigma la CODECS!

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2019 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork.