Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Esti pregatit pentru schimbare ?

24 Octombrie 2016
    

Mediul business devine din ce in ce mai competitiv si cerintele clientilor tot mai provocatoare astfel incat singura constanta ramane schimbarea. Cu modele de business in tranzitie catre social economy, sharing economy, knowledge economy, este imposibil pentru companii sa-si implementeze strategia fara treaca prin initiative strategice care sa aduca si schimbari de comportament si cultura organizationala.

In companii, initiativele de schimbare consuma timp/resurse si influenteaza succesul organizatiilor. Pentru a supravietui acestor schimbari, organizatiile vor trebui sa accepte schimbarea si sa o includa in procesele si procedurile lor. Aceste procese implica adaptare constanta si concentrare pe rolul si responsabilitatea organizatiei in contextul global si pe sustenabilitatea modelului de business mai mult decat pe competitie si cota de piata.

Daca doresti sa inveti mai multe despre tot ce inseamna schimbare organizationala, CODECS te invita pe 12 si 13 noiembrie la cursul de Managementul Schimbarii.

Pentru inscrieri si informatii un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro