Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Eu Ce Castig Din Asta ?

21 Martie 2023
    

Marketingul si vânzările de succes încep cu singurele 5 cuvinte care contează pentru client: "Eu Ce Câștig Din Asta?" sau "ECCDA" ...
Suntem conștienti de faptul că produsele și serviciile noastre au o multitudine de caracteristici forte. Prea des însă încercam să vindem aceste caracteristici potențialilor noștri clienți dar ei pur și simplu nu cumpără.

De ce? Pentru că oamenii nu își doresc caracteristici. Ei nu vor nici măcar produse sau servicii ci vor soluții pentru nevoile și dorințele lor.

Vanzătorii profesioniști vorbesc în termeni de BENEFICII, nu caracteristici, pentru ca beneficiile sunt cele care raspund întrebării esențiale: "Eu Ce Câștig Din Asta?"
Nu putem astepta NICIODATĂ de la clientul nostru să traducă de unul singur și corect caracteristicile produsului în beneficii.

E de datoria noastra să le SPUNEM #ECCDA!



Transformarea caracteristicilor în beneficii pentru client este unul dintre cele mai importante elemente ale activitatii de vanzare. Iar pentru mulți este secretul unei negocieri de succes.

Trainingul CODECS Negociere și Vânzare Inteligentă este proiectat pentru a va ajuta sa reușiți sa incheiati vînzări sau sa castigati în negocieri prin trecerea de la fapte și caracteristici la beneficii pe care potențialul client le va valoriza și pe care își va baza decizia de lucra cu dumneavoastră.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2023 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82 si la adresa de e-mail training@codecs.ro. Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!