Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

First Time Manager | Management Essentials

19 Septembrie 2017
    

Felicitari !
Tocmai ati fost promovat pentru prima data intr-o functie de conducere. Acum probabil va ganditi...cata responsabilitate! Ceea ce s-ar putea sa nu realizati inca este ca veti avea o multitudine de alte roluri.

In calitate de manager, sunteti un antrenor care se asigura ca jucatorii echipei cunosc regulile si sunt pregatiti sa ia parte la joc. Totodata, sunteti un dirijor, care isi conduce muzicienii, acestia din urma aducand talentul si pregatirea pentru efort. Sunteti de asemenea un profesor care impartaseste mereu cunostinte noi cu elevii sai.
Sunteti si om de stiinta – cuantificand si analizand rezultatele, asigurandu-va in acest fel performanta companiei. Un alt rol pe care il veti avea este cel de psiholog. Oamenii sunt condusi de o serie de stimulente si motive- iar pentru a vedea care sunt acele incentives care conduc echipa, este nevoie de o analiza atenta a nevoilor si a dinamicii grupului.
Desigur, nu in ultimul rand, sunteti angajat. Dar si aici trebuie nuanta, intrucat nu mai sunteti un performer individual, acum succesul dumneavoastra va fi masurat in mare parte de rezultatele membrilor echipei si capacitatea lor de a performa.

Poate toate aceste roluri vi se par coplesitoare- nu putem sa va spunem ca asa sunt!

Va puteti face job-ul sa para mult mai facil pe masura ce va veti instrui si educa “din mers”. Dar vestea buna este ca aveti la dispozitie numeroase instrumente manageriale.

CODECS va propune in perioada martie - iunie 2019 programul Management Essentials | First Time Manager.

Programul de training imbina tutorialele in sala cu activitatile online si implica participantii in realizarea de proiecte individuale. Structura programului permite participantilor sa descopere si sa isi insuseasca o gama variata de tips & tricks necesara pentru a conduce o echipa intr-un mod eficient, luand cele mai bune decizii, prin asimilarea notiunilor si a potentialelor situatii cu care se pot intalni in cariera de manager.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2017 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe pagina nostra LinkedIn, CODECS.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!