Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

HR Summit Iasi : Nivelul de engagement al angajatilor nu este un simplu numar

16 Septembrie 2014
    

La nivel mondial, 69% dintre angajati au un nivel redus de Engagement, Iar rolul HR-ului devine nu doar important, ci esential in demersul continuu de a creste si mentine angajamentul si energia celor mai importante resurse ale companiei.

Contractul psihologic “semnat” intre organizatie si angajat inca din prima zi de interactiune are cea mai mare pondere in motivarea si loializarea celui din urma. Si, desi sute de studii s-au realizat pe tema Engagement-ului, inca nu s-a descoperit reteta succesului.

Miza pentru companii este uriasa: productivitatea crescuta pe termen lung si, evident, servicii de o calitate superioara.

La HR Summit Iasi, pe 23 si 24 octombrie va invitam sa discutam alaturi de Roxana Dobresscu - HR Manager Romania&Moldova AVON, despre “umanizarea” organizatiei, despre cat de important este ca angajatii sa vina fericiti la serviciu si cum putem dezvolta angajamentul emotional al acestora.

Let’s Talk About Great Days at Work. Because Engagement Is Not a Number, va fi mai mult decat o discutie deschisa intre specialistii de Resurse Umane si manageri, va incerca sa aduca participantilor solutii si metode concrete prin care companiile pot creste nivelul de engagement al angajatilor.

HR Summit, cea mai mare platforma regionala de intalnire a managerilor si specialistilor de HR din Romania, vine in ajutorul vostru, oferindu-va un cadru propice pentru knowledge sharing in care puteti afla care sunt cele mai noi tendinte din acest domeniu si puteti gasi solutii concrete pentru business-ul in care sunt implicati.

HR Summit s-a impus in 2013 ca cel mai important eveniment regional dedicat specialistilor de resurse umane si managerilor din Romania si a reusit sa aduca intr-un singur loc reprezentantii a peste 140 de companii din tara.


Aceasta este ultima saptamana in care puteti beneficia de reducerile early bird. Intrati pe www.iasi.hrsummit.ro si rezervati-va un loc la cel mai important eveniment regional de resurse umane din Romania.

Va asteptam!