Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Importanta instruirii in domeniul managementului

13 Octombrie 2022
    

MANAGEMENT ESSENTIALS
IMPORTANŢA INSTRUIRII ÎN DOMENIUL MANAGEMENTULUI

Un curs bun de management, ca orice alt tip de curs sau training destinat instruirii adulților, în general, trebuie să fie capabil să ofere participanților o serie de idei noi, să le îmbogățească repertoriul de cunoștințe și aptitudini și să-i ajute să lucreze cu mai multă încredere în sine.

EDUCAŢIA ÎN MANAGEMENT


Cursul First Time Manager | Management Essentials organizat la CODECS oferă o gamă largă de idei, formulate într-un limbaj adecvat. Însuși acest limbaj reprezintă un câștig pentru manager, pentru că-i permite să se exprime mai liber în discuțiile cu alți manageri. Mai buna înțelegeri a limbajului folosit în management este unul dintre rezul¬tatele importante ale unui astfel de curs. Cu cât un manager stăpânește un vocabular mai bogat, cu atât îi este mai ușor să funcționeze cu eficacitate.
Pe de altă parte, noile idei și practici învățate îi permit managerului să-și inventarieze și să-și evalueze propriul bagaj de noțiuni. Ideile desprinse din curs - și cele oferite de colegi în timpul discuțiilor - îi oferă managerului un standard față de care poate să-și judece ideile și practicile folosite. Studiind un curs de management, el înțelege curând că “există și alte modalități de a face ceva". Chiar dacă problemele care apar în diferite organizații sunt asemănătoare, modul în care sunt abordate poate fi foarte diferit. Astfel, managerul poate să ajungă la concluzia că organizațiile nu se deosebesc atât de mult după probleme¬le cu care se confruntă, ci mai ales după modul în care le abordează.
Una dintre concluziile unui curs de management este că “organizațiile nu seamănă între ele, ci sunt diferite" și, în plus, îl lămuresc pe mana¬ger cum anume diferă ele și din ce motive. Un alt efect al studierii unui curs de management este că “oricând mai este ceva de învățat". Pe măsură ce absoarbe idei și noțiuni și încearcă să le aplice în practică, managerul începe gradual să recunoască limitele propriei experiențe ca unică temelie a formării competențelor manageriale. Un curs îl convinge că tot ceea ce face trebuie să aibă la bază idei, ipoteze, modele etc., chiar şi din cele mai puțin elaborate. Prin urmare, experiența personală trebuie să se edifice şi pe acumularea de idei, ipoteze, modele etc. Un curs de management permite accesul managerului la noi idei și-l ajută să aprecieze meritele celor pe care le folosește în mod curent.

Te așteptăm la cursurile și programele noastre de management pentru acel pas care să facă diferența în creșterea ta profesională și personală. Alegerea îți aparține pe deplin. Noi suntem pregătiți să îți oferim condiții de excelență atât în formarea ta profesională, cât și în ceea ce privește siguranța ta. Accesează întregul calendar al cursurilor CODECS aici: Calendarul Cursurilor CODECS. Pentru a fi informat cu privire la ofertele și resursele pe care ți le punem la dispoziție, te așteptăm și pe Facebook pe pagina noastră de LinkedIn- pe grupurile noastre specializate, în grupul celor care primesc newslettere personalizate nevoilor și intereselor lor, cât și pe Instagram. Pentru informațiile de care ai nevoie privitoare la programele CODECS, poți accesa www.codecs.ro. Un consultant CODECS îți stă la dispoziție la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 și la adresa de e-mail sales@codecs.ro.
Echipa CODECS