Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

In 2022, alege ca rezoluție dezvoltarea personală!

29 Decembrie 2021
    

Statisticile spun că, în preajma fiecărui nou an, mai bine de 60% dintre noi ne setăm rezoluții. Doar că...mai puțin de 7% dintre noi și reușesc să le ducă la capăt. Știți și voi cum e, nu? Totul începe de luni sau de la 1 ianuarie.. Totuși, întrebarea rămâne...Dacă tot suntem hotărâți să ne setăm diverse intenții pentru un nou început care să ne ajute să fim mai bine, de ce nu reușim să le și concretizăm?
Nu avem pretenția de a le știi pe toate, dar, în cei aproape 30 de ani de experiență în domeniul educației și formării profesionale și personale, am învățat că dezvoltarea personală este cheia pentru ca orice rezoluție, intenție sau plan să se concretizeze și să ajungem astfel să ne identificăm și să ne folosim la maximum potențialul. Iar atunci când vorbim de dezvoltare personala, vorbim de un proces continuu de creștere și evoluție, susținut în fiecare zi. Vorbim de alegere pentru că nu întâmplător i se spune „personală”! Vorbim de întreaga noastră viață. De la cea personală, socială, la cea profesională, cu toți oamenii și toate acțiunile pe care le acestea le implică.

Tocmai de aceea, pentru noul an, ne-am gândit să îți oferim cel mai important cadou pentru ca toate rezoluțiile, intențiile și planurile tale să devină realitate.
Cadoul: experiență pentru dezvoltarea ta personală și a celor la a căror creștere vrei să contribui.

În perioada 29 decembrie 2021- 29 ianuarie 2022, îți oferim vouchere discount 22% la alegerea programelor de dezvoltare personală marca CODECS.

Tot ce ai de făcut este să alegi ca rezoluție pentru noul an dezvoltare personală și să te înscrii folosind codul

#Rezolutie2022

Noi îți suntem alături pentru ca ea să se concretizeze.

Pentru toate detaliile de care ai nevoie, te invităm să accesezi site-ul CODECS, să ne urmărești pagina de Facebook (www.facebook.com/CODECSNetwork), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/codecs)" și Instagram(https://www.instagram.com/codecs_romania/?hl=ro), grupurile noastre specializate și grupul dedicat celor care primesc newslettere personalizate nevoilor și intereselor lor. Un consultant îți stă la dispoziție la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 și la adresa de e-mail training@codecs.ro.

Hai să facem în noul an schimbarea în bine!