Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Invitatie la Selling Emotions cu Bogdan Grigore | 15 noiembrie 2014

27 Octombrie 2014
    

Sambata 15 noiembrie 2014 CODECS organizeaza la Bucuresti programul de training Selling Emotions.

Pentru ca fiecare dintre noi vindem zi de zi! Vanzarea nu este numai atunci cand promovezi un produs sau un serviciu. Vanzarea este in fiecare intalnire pe care o aveti, in discutiile zilnice. Vanzarea este arta de a va conecta la clienti si de a va adapta la modul lor de a vedea lumea. De fiecare data cand vindeti ceva, de fapt, vindeti emotii! Veti invata despre cum sa stabiliti o conexiune cu o alta persoana, cum sa utilizati nevoile si valorile, cum sa comunicati cu emotii, cum sa fiti convingatori!

o Durata: o zi | 15 noiembrie
o Locatia: Sediul CODECS din Strada Agricultori nr.37-39, sector 2, Bucuresti
o Pret: 150 Euro/participant +TVA (in aceasta suma sunt incluse masa de pranz si coffee-break-urile)


° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Programul Selling Emotions este sustinut de Bogdan Grigore.
 

Bogdan aduce o noua perspectiva asupra trainingului imbinand creativ pasiunea pentru dezvoltarea echipelor si teatrul de improvizatie. In prezent Bogdan este Apple Sales Academy trainer - livreaza cursuri de vanzari, softskills si coaching si Creativity trainer - Improvizatie.ro – livreaza cursuri de improvizatie aplicata in dezvoltare personala si business. Bogdan este pasionat de fotografie (shooting-uri in New York, Kiev, Londra, Paris, Barcelona, Rio de Janerio, San Juan, Stockholm, Copenhaga, Salonic), dans contemporan, explorarea strazilor din Bucuresti dar si din lume, psihologie, dezvoltare personala, programarea neuro-lingvistica.


° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2014 https://www.codecs.ro/calendar-cursuri. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!


Te asteptam!