Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Manager de proiect in 4 luni, la CODECS

05 Iulie 2011
    

Incepand cu luna iulie, programul Management de Proiect oferit de CODECS va cunoaste o serie de modificari menite sa raspunda cerintelor venite din partea managerilor, in noul context economic post-criza.

Astfel, perioada de desfasurare a programului se va scurta la 4 luni si va cuprinde 3 tutoriale a caror durata va creste la 4 ore. In continuare, la finalul programului va fi organizata Scoala Rezidentiala in care se recapituleaza materialul de studiu si se rezolva exercitii specifice in vederea sustinerii examenului de certificare. Fata de anul trecut, persoanele care vor sa se inscrie la cursul de Management de Proiect nu vor mai fi nevoite sa astepte cele doua sesiuni de inscrieri, din primavara si toamna pentru ca, incepand cu luna iulie, CODECS va organiza serii de cursanti in fiecare luna. Inscrierile pentru prima serie in noul format se desfasoara pana pe 12 iulie.

Programul Management de Proiect se adreseaza atat managerilor care lucreaza deja in domeniu, cat si celor care sunt la inceputul carierei. Cursul este recunoscut de Asociatia Project Management Romania (APMR), afiliata la International Project Management Association (IPMA). Programul este impartit in sase module, cu o puternica latura practica: Initierea proiectului / Risc, estimari si contracte / Planificarea / Formarea si conducerea echipei / Executia proiectului / Standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor. Peste 9.000 de manageri s-au specializat in cadrul acestui program oferit de CODECS.

Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS un consultant sta la dispozitia celor interesati, la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, si la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro. Pentru mai multe detalii despre programele CODECS, puteti accesa si pagina web a companiei www.codecs.ro sau pagina de Facebook, la www.facebook.com/CODECSNetwork. De asemenea, CODECS va invita sa va alaturati grupului LinkedIn, CODECS Network.