Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Primavara aduce promotii la CODECS!

01 Martie 2017
    

Dam startul unei primaveri insorite si va invitam sa va bucurati de Reduceri Semnificative la Cursuri Exceptionale!
Intre 1 si 8 martie oferim reduceri la toate cursurile organizate open cat si inhouse.

Lista programelor poate fi consultata aici.
Regulamentul campaniei Martie Plin de reduceri 2017 poate fi consultat aici.

Inscrierea la un curs din cadrul campaniei se poate face telefonic la unul din numerele de telefon 021.252.51.82/3/4, prin email la adresa de sales@codecs.ro
Programele CODECS sunt gandite ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management si sunt adaptate unei audiente largi care doreste sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt flexibile si inovative ca tematica si metodologie.

Tematica va aborda toate domeniile aferente managementului general, strategic, de proiect, operational, managementului proceselor si calitatii Lean Six Sigma, cat si programe destinate imbunatatirii de soft skills cu accentul pus pe Business Intelligence, comunicare, public speaking, vanzari si tehnici de prezentare si negociere.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa https://www.codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe LinkedIn.


Alege cursul carierei tale alaturi de CODECS!