Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Radu Mihaescu, noul presedinte al Fundatiei CODECS pentru Leadership

22 Februarie 2011
    

Luni, 21 februarie, Adunarea Generala a Actionarilor CODECS a hotarat numirea lui Radu Mihaescu in functia de presedinte al Fundatiei CODECS pentru Leadership.

Radu Mihaescu este Presedintele Consiliului de Administratie al CODECS incepand din luna mai 2010 si, potrivit deciziei de ieri a actionarilor companiei, persoana care ocupa aceasta pozitie va fi de-acum inainte si presedinte al Fundatiei.

"Hotararea AGA se inscrie in programul nostru de restructurare a business-ului CODECS, iar Fundatia reprezinta una dintre componentele sale esentiale. Decizia pe care am luat-o acum reflecta convingerea noastra ca Fundatia va continua sa joace un rol foarte important in activitatea CODECS si ca va contribui pe mai departe la dezvoltarea procesului de educatie din Romania. Proiectele Fundatiei vor continua si in 2011, iar eu am toata increderea ca oamenii care s-au implicat pana acum in dezvoltarea acestor proiecte vor continua sa faca acest lucru si in anii care vin" a spus Radu Mihaescu, Presedintele CODECS.

Programul Liderii Mileniului Trei, cel mai important proiect al Fundatiei, urmareste dezvoltarea unui nou set de aptitudini si competente pentru elevii de liceu si scoala generala – comunicare, lucru in echipa, autocunoastere, solutionarea conflictelor, managementul diversitatii si al schimbarii. De la lansarea programului in 2002, peste 9.700 de elevi din aproximativ 100 de scoli generale si licee din intreaga tara au absolvit modulele programului Liderii Mileniului Trei. Peste 80 de profesori au devenit formatori si traineri ai programului, in vreme ce aproape 70 de elevi din clasele X-XII sunt implicati ca elevi-traineri in derularea Liderii Mileniului Trei.