Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Supply Chain Innovation, Strategy & Management

22 Martie 2018
    

Majoritatea companiilor nu își fac griji în ceea ce privește comportamentul partenerilor lor din lanțul de distributie. În schimb, se așteaptă ca lanțul de distributie să funcționeze eficient fără interferențe, de parcă ar fi ghidat de faimoasa mână invizibilă a lui Adam Smith. In cazul rețelelor de distributie companiile își privesc adesea doar propriile interese și ignoră pe cele ale partenerilor. În consecință, lanțurile de distributie au rezultate slabe.

Un lanț de distributie funcționează bine numai în cazul în care riscurile, costurile și beneficiile afacerii sunt distribuite în mod corect. De fapt, stimulentele necorespunzătoare sunt adesea cauzele excesului de inventar, a stocurilor, a previziunilor incorecte, a eforturilor de vânzări necorespunzătoare și chiar a servirii necorespunzătoare a clienților. Soarta tuturor partenerilor din lanțul de distributie este interconectată: dacă firmele lucrează împreună pentru a servi consumatorii, toți vor câștiga.

CODECS va propune programul Business School Professional: Supply Chain Innovation, Strategy & Management. Programul CODECS abordeaza sistemele de aprovizionare si distributie (supply chain systems), precum si partile componente ale acestora intr-o maniera integrata, holistica, pornind de la premiza ca pentru eficientizarea acestor sisteme este nevoie de un management coordonat, unitar al tuturor partilor componente.
Timp de 4 luni in cadrul tutorialelor in sala sunt prezentate mai multe modele teoretice sau practice de sisteme de aprovizionare si distributie, precum si constrangerile si oportunitatile utilizarii in practica ale acestora.
Online participantii sunt invitati sa participe la studii de caz si sa rezolve probleme ce pot apare in interiorul unui lant de distribute.
Cursul combina intr-un tot unitar partea de strategie organizationala cu cea de proiectare si implementare la nivel organizational a unor sisteme eficiente de aprovizionare si distributie.

Puteti afla mai multe informatii pe pagina web a cursului https://www.codecs.ro/supply-chain/ sau direct de la un consultant CODECS la telefon 021 252 51 82/3/4 sau pe adresa email training@codecs.ro.

Va asteptam la curs!