Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Ultimele doua saptamani de inscrieri pentru cursul de Certificare in Balanced Scorecard

03 Februarie 2014
    

CODECS anunta inscrierile pentru cursul de Certificare in Balanced Scorecard, bazat pe curricula Kaplan-Norton BSC Certification Boot Camp, adaptata pentru piata din Romania si predat in limba romana.

Acest curs isi propune sa creasca expertiza si competentele in Executia Strategiei a specialistilor din mediul de afaceri din Romania, prin echiparea lor cu un instrumentar riguros pentru implementarea si utilizarea cu succes a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard, cu aplicare practica (exercitiu pe studiu de caz, realizat in timpul cursului).

Inscrierea la Sesiunea din 20-29 Martie 2014 a Cursului de Certificare in Balanced Scorecard are un numar limitat de locuri: 20 de persoane (inscrierea se face in ordinea solicitarilor). Se poate organiza acest curs si in sistem corporate, cursantii fiind din aceeasi companie sau parteneri, cu studiul de caz compania sponsor.

Pentru inscrierea pana la data de 1 Martie 2014 beneficiati de un discount de 10%.


Cursul este structurat pe sase sectiuni de teorie si practica. Primele trei sectiuni sunt tratate in prima saptamana (Joi-Sambata), iar celelalte trei sectiuni in ultimele doua zile ale saptamanii urmatoare (Joi-Vineri), conform Curriculei. Ultima zi de curs este destinata exclusiv finalizarii exercitiului pe Studiul de Caz. Dupa primele trei zile, fiecare cursant lucreaza individual la o ”tema de casa”, pe care o prezinta in fata colegilor in prima zi a celei de-a doua saptamani de curs.

Examenul de Certificare, care se sustine on-line, are o durata de 3 ore si include 100 de intrebari multiple-choice si trei dizertatii din tematica cursului. Sustinerea examenului se face la alegerea cursantului, in termen de cel mult 4 luni de la terminarea cursului. Diploma de Expert Certificat in Balanced Scorecard confirma nivelul de cunoastere in detaliu a principiilor si metodologiei corecte de implementare si utilizare a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard, conform celui mai elaborat cadru formal existent pe plan mondial, Kaplan-Norton BSC Framework (XPP - Execution Premium Process™).

BENEFICII PENTRU BUSINESS
Participantii la curs care promoveaza examenul de certificare vor sti cum sa dezvolte, sa integreze si sa gestioneze Planul Strategic in organizatia lor, prin folosirea celui mai elaborat cadru formal Balanced Scorecard existent pana acum pe plan mondial: Kaplan-Norton BSC Framework (XPP - Execution Premium Process™).
Cunostintele dobandite si testate, cat si exercitiul practic realizat in cadrul cursului, le vor permite cursantilor sa preia in organizatia lor responsabilitati precise privind:
 

  • Clarificarea formularii Strategiei firmei
  • Elaborarea Planului Strategic, ca parte a Planului de Business al firmei
  • Alinierea organizationala / convergenta actiunilor de transformare si perfectionare a proceselor
  • Integarea la nivel strategic a managementului performantei si riscului afacerii
  • Gestionarea evaluarii periodice a Executiei Strategiei si a actiunilor corective
  • Analiza si raportarea echilibrata strategic a performantelor economice ale firmei


BENEFICII PENTRU CURSANTI
Prin participarea la curs si promovarea examenului de certificare, cursantii ating cel mai inalt nivel de cunoastere aplicativa privind implementarea si utilizarea Balanced Scorecard, conform cadrului formal Kaplan-Norton BSC, adaptat la specificul de business din Romania. In cadrul, si ca urmare a cursului, participantii primesc:
 

  • Un biblioraft / manual in limba romana cu metodologia de implementare si utilizare Balanced Scorecard, conform Kaplan-Norton BSC Framework (XPP)
  • Versiunea electronica a manualului (pe CD si accesibil online)
  • Instrumente de lucru in format electronic si template-urile necesare pentru fiecare etapa de implementare si utilizare a sistemului de management strategic bazat pe Balanced Scorecard
  • Pe parcursul celor sase zile, cursantii vor participa, in cadrul unui Studiu de Caz, la construirea unui plan strategic complet, dezvoltat pe baza metodologiei Balanced Scorecard utilizata (XPP). Profilul firmei pentru Studiul de Caz este ales prin vot de catre cursanti, cu cateva zile inainte de curs.
  • Diploma de participare
  • Dreptul de participare la Examenul de Certificare
  • Diploma de Expert Certificat in Balanced Scorecard (dupa promovarea examenului)
  • Accesul la zona de documentatie a Balanced Scorecard Romania, incluzand sute de articole privind detaliile BSC
  • Suport consultativ din partea Balanced Scorecard Romania pe parcursul proiectelor de implementare si operationalizare BSC


INVESTITIA NECESARA

Taxa de Participare la curs pentru Sesiunea 20-29 Martie 2014 este de 800 Euro / cursant (+ TVA), respectiv 720 Euro / cursant (+ TVA) pentru participarea la distanță (Flux Video Live + Interactive Desktop-sharing). Examinarea și eventualele re-examinări sunt gratuite, datorită disponibilității platformei informatice proprii de examen.

Pentru mai multe informatii puteti accesa http://certificare.balanced-scorecard.ro. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro.