Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Training Corporate


Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea de traininguri dedicate, CODECS are capacitatea necesara pentru a putea elabora, pornind de la cererile specifice ale clientului, programe de training care sa raspunda intr-un inalt grad necesitatilor acestuia. Aceste programe permit personalului clientului abordarea cu succes a provocarilor din mediul concurential actual.

Avand o durata de 3 – 10 zile, elaborate conform specificului activitatii clientului, programele corporate cuprind diagnoza initiala, construirea personalizata a programului de instruire in functie de rezultatele obtinute, trainingul propriu-zis – cu un puternic caracter interactiv si acoperind atat aspectele teoretice cat si pe cele practice prin exercitii, studii de caz, role-plays, evaluarea programului si follow-up.

Programele de training corporate oferite de noi constituie un element de diferentiere pe piata, CODECS fiind singurul provider de educatie pentru adulti capabil sa ofere un astfel de produs, integrat contextului organizational al clientului.

Programele noastre se caracterizeza prin:

Flexibilitate
  • Perioada de desfasurare a cursului: suntem deschisi pentru a furniza programul atat in timpul saptamanii de lucru, cat si in weekend, in functie de propunerea facuta de beneficiar. Suntem flexibili spre a adapta agenda training-ului in functie de orarul propus de catre acesta.
  • Locatie: programul de training se poate desfasura in orice locatie propusa de beneficiar atat timp cat pot fi asigurate conditiile optime unui proces de training (sala adecvata cu numarul de persoane incluse in program, ecran de proiectie, video si retroproiector, flipchart). In cazul in care nu pot fi asigurate elementele de logistica de mai sus, CODECS le poate pune la dispozitia programului.

Profesionalism
  • Personalul implicat in sustinerea programului este experimentat, avand atat cunostinte profunde in domeniul managerial si al managementului de proiect, cat si o vasta experienta in instruirea adultilor.
  • Continutul ideatic al cursurilor se bazeaza pe experienta avuta cu alti clienti organizationali, fiind permanent imbunatatit si optimizat.

Calitate
  • Know how-ul britanic care constituie sursa primordiala de cunoastere pentru CODECS si implicit pentru construirea acestui program asigura un nivel de calitate ridicat, nivel dublat de excelenta pregatire a trainerilor, certificati profesional in managementul de proiect conform standardelor internationale.