Personal Effectiveness


Distanta dintre visele tale si realitate se numeste ACTIUNE. – Anonim
Actioneaza acum prin inscrierea la unul dintre cursurile de dezvoltare personala.
Daca esti interesat in a descoperi noi orizonturi in ceea ce te priveste, CODECS iti pune la dispozitie programe de dezvoltare personala.
Daca esti in cautarea unor tehnici de imbunatatire a comunicarii, daca iti doresti sa ai prezentari cu impact, sau poate sa deprinzi modalitati de eficientizare si organizare a timpului, te invitam la traininguri practice cu sesiuni interactive si eficiente. Poti descoperi metode de crestere a inteligentei emotionale EQ sau poti exersa comunicarea la interviu. Afli de la specialisti cum poti lua decizii corecte sau iti poti imbunatati dictia dar si tehnicile de improvizatie.
Parcurgand aceste programe, increderea ta in propria persoana va creste, vei avea o eficacitate sporita in activitatile importante pentru tine, iar toate acestea pot contribui major la avansarea in cariera. Vei avea posibilitatea sa descoperi oameni si informatii noi, iar trainerii nostri te vor incuraja sa gasesti modalitati inedite de exprimare.

Seteaza-ti un obiectiv din dezvoltarea ta!

Noi credem in dezvoltarea potentialului uman, si in acest sens, iti oferim posibilitatea de a participa la un training de dezvoltare personala, sau, de ce nu, la mai multe.
Te ajutam sa devii o varianta imbunatatita a ta.

„Nu aştepta. Niciodată nu va fi timpul potrivit” – Napoleon Hill

   
Training Abilitati de Prezentare   Training Public Speaking   Training de Comunicare cu Impact


   
Training Inteligenta Emotionala   Training Managementul Timpului   Training Dictie si Comunicare


   
Certificare Formator | Train The Trainers   Training Elaborarea Deciziilor   Training Comunicarea la interviu