Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Lean Six Sigma - tehnici si instrumente de optimizare a proceselor | Invitatie la workshop demo cu participare gratuita | 24 septembrie

11 Septembrie 2014
    

CODECS deschide seria de evenimente din toamna 2014 „EXECUTIVE CLASS” cu un workshop demonstrativ dedicat metodologiei Lean Six Sigma | tehnici si instrumente de optimizare a proceselor.
 

Acest workshop ii va provoca pe participanti sa dobandeasca - prin prezentari interactive, exercitii practice, activitati de grup, simulari si exemple concrete - o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale si a principiilor de baza ale metodologiei Lean Six Sigma. Insusirea si aplicarea principiilor, metodelor si instrumentelor Lean Six Sigma poate constitui nu numai o optimizare dramatica a propriilor activitati, da si un avantaj competitiv major, in plan organizational.

Invitatia se adreseaza managerilor, operatorilor, analistilor, functionarilor, personalului de suport si celor implicati in optimizarea proceselor, din orice domeniu de activitate, din organizatii care au inceput sau au in plan inceperea unui program Lean. Lean NU este aplicabil doar in productie, ci oriunde se intâmpla procese, adica peste tot, in orice fel de organizatii.

Va doriti sa acceptati provocari si sa aflati de ce, in ultimii 30 de ani, Lean Six Sigma a devenit o cultura organizationala in firme precum Motorola, General Electric, Allied Signals? Va propuneti sa incepeti o ”calatorie” fabuloasa in lumea descoperirii, analizarii si optimizarii proceselor? Simtiti ca ar trebui facute schimbari dramatice in abordarea structurala a problemelor cu care va confruntati, dar aveti nevoie de o ”foaie de parcurs”?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre metodologia Lean Six Sigma in cadrul workshopului care va avea loc miercuri, 24 septembrie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

 

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul va fi sustinut de Ion Teohari - International Certified Lean Six Sigma Black Belt si IASSC Accredited Training Associate.

Inginer in electronica si telecomunicatii, Ion Teohari este consultant in optimizare organizationala, avand o experienta de peste 10 ani atat in proiecte Lean Six Sigma cat si in training. Dupa o perioada de preocupari strict tehnice ca inginer de sistem in Centrul de Calcul al Institutului de Meteorologie si Hidrologie, a trecut, incepand cu 1991 in domeniul privat, activand timp de 8 ani ca Sales Manager in cadrul Net Consulting, una dintre cele mai importante firme de comercializare tehnica de calcul si comunicatii. A urmat, intre 1999 si 2006, activitatea de consultanta specializata IT&C, in calitate de Country Manager Romania pentru Meta Group Inc. USA, numarul doi mondial in consultanta IT&C in acea perioada.

Zonele de specializare si expertiza sunt: Lean Six Sigma Professional Training, Continuous Performance Improvement, Change Management/Transformational Leadership, Business Process Management, Project Management si IT&C Sales. Printre domeniile in care a dezvoltat proiecte de optimizare si programe complexe de training se numara institutiile bancare, companiile FMCG, industria farmaceutica, sistemul de sanatate publica, etc.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Beneficiati de 10% discount din taxa de participare la curs, daca va inscrieti pe loc la programele:

o Introducere in Lean | 11 octombrie 2014
o
Lean Six Sigma Yellow Belt - Introducere in metodologie | 18 octombrie 2014
o
Lean Six Sigma Yellow Belt pentru financiar | 24-25 octombrie 2014
o
Lean Six Sigma Yellow Belt pentru HR | 27-28 octombrie 2014
o
Lean Six Sigma Green Belt | 7-9 & 15-16 noiembrie 2014

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Va asteptam alaturi de noi!

Echipa CODECS