Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS lanseaza cinci noi programe!

04 August 2015
    

CODECS lanseaza cinci noi programe de top in domenii precum guvernare IT, managementul proiectelor si portofoliilor si standarde internationale in managementul proiectelor:
 

“Noile programele de pregatire CODECS sunt aliniate la ultimele concepte si tendinte in domeniile guvernarii IT si a proiectelor la nivel organizational, precum si la cele mai recente versiuni ale standardelor internationale recunoscute in industria IT si in domeniul managementului proiectelor.

Valoarea produsa si insusita de catre participanti consta in faptul ca acestia devin capabili sa isi motiveze echipa specifica in timp ce conduc proiectele, gestioneaza portofoliile si resursele, si totodata monitorizeaza respectarea termenelor pentru atingerea obiectivelor organizationale strategice. Urmand programele de pregatire oferite de CODECS in domeniile guvernarii IT, al guvernarii si managementului proiectelor se formeaza competentele necesare unui manager eficient si ale unui lider eficace in aceste directii.”
afirma Dr. Mihail Sadeanu

Dr. Mihail Sadeanu are o experienta profesionala practica si stiintifica de peste 40 de ani in domeniul IT&C, dintre care ultimii 30 de ani au fost destinati guvernarii organizationale IT, precum si managementului proiectelor si guvernarii companiilor de IT si comunicatii mobile.

In prezent, Dr. Sadeanu detine numeroase certificari internationale de top in domeniile managementului proiectelor si managementului calitatii. Este membru ASAPM/IPMA USA si PMI USA, fiind mentionat ca si colaborator final si referent al “aPRO asapm Performance Rated Organization Standard for Assessing Organizational Project Management Performance, 2010” “PMI PMBOK 5-th Edition 2013”, si standardului “ISO 21500:2012 Guidance on Project Management”.

Programele se adreseaza unor categorii largi de persoane si prezinta un interes deosebit si pentru cei care isi doresc sa dobandeasca abilitati, cunostinte si bune practici in domenii precum guvernare IT, managementul proiectelor si portofoliilor si standarde internationale in managementul proiectelor.

Pentru mai multe informatii un consultant va sta la dispozitie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro.