Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS lanseaza in aceasta toamna divizia de programe de pregatire Business School Professional

25 August 2015
    

Continuand traditia de peste 22 de ani in dezvoltarea de programe de pregatire manageriala, CODECS lanseaza in aceasta toamna Divizia Business School Professional.

Programele educationale au un pronuntat caracter interactiv, iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online, proiectele individuale cu cele de grupa, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Programele sunt astfel organizate incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala - un real avantaj, atat pentru companii cat si pentru persoanele fizice, reusind sa imbine pe parcursul lor activitatea profesionala cu invatarea continua, creand astfel cadrul potrivit de dezvoltare.

“Prin lansarea Diviziei CODECS Business School Professional ne propunem sa facilitam accesul la instrumente pe care le-am dobandit pe parcursul celor peste 22 de ani de experienta in domeniul educatiei manageriale. Urmand aceste programe, indiferent de nivelul la care activati intr-o organizatie, veti avea acces la cunostinte dintr-o arie larga de tematici precum resurse umane, financiar, marketing, operatiuni, comportament organizational sau management de proiect, care va vor oferi o intelegere aprofundata a mediului organizational si de afaceri” afirma Silviu Barbalata, Director Vanzari CODECS.

Inscrierile pentru seria din toamna sunt deschise in perioada 1 septembrie - 15 octombrie 2015, iar cursurile vor incepe in data de 31 octombrie 2015.


Diploma Profesionala in Management
Peste 20 de ani de traditie in livrarea de programe de management.
Programul, gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, ofera instrumentele si cunostintele privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitatile absolut necesare managerilor.

Diploma Profesionala in Management de Proiect
Peste 15 ani de traditie pe piata programelor de Project Management din Romania.
Peste 10 000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect.


Scopul principal al programului este acela de a dezvolta o cultura organizationala orientata pe proiecte, care sa creasca performanta manageriala a firmei si competitivitatea in piata.

Diploma Profesionala in Managementul Operatiunilor
Peste 7 ani de traditie in domeniul operatiunilor.

Trendul ascendent privind imbunatatirea proceselor poate fi completat printr-un program solid de intelegere a proceselor si operatiunilor din cadrul organizatiilor. Acest program are ca scop dezvoltarea de abilitati si cunostinte relevante pentru manageri, asfel incat acestia sa se implice activ in analizarea, proiectarea si imbunatatirea proceselor din organizatie si sa creeze valoare pentru grupurile interesate.

Tematica studiata in cadrul acestui program este cunoscuta in mod traditional ca managementul operatiunilor; cu toate acestea, programul trateaza organizatia ca un set de procese de afaceri, mai degraba decat o colectie de functii, si subliniaza necesitatea de integrare cross-functionala.

Ceea ce diferentiaza Divizia Business School Professional de alte programe existente in prezent in Romania este sistemul de evaluare bazat pe solutionarea de probleme reale de management. Se testeaza nu capacitatea de memorare, ci gandirea independenta, capacitatea de analiza critica si modul in care participantii si-au format perspectiva integrata asupra managementului si daca au devenit mai flexibili si mai creativi.
Tutorii detin certificari profesionale cu recunoastere internationala in management si sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniu, astfel incat pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale.

Programele se adreseaza unor categorii largi de persoane si prezinta un interes deosebit si pentru cei care isi doresc sa dobandeasca abilitati, cunostinte si bune practici in management general, managementul proiectelor si managementul operatiunilor si sa isi imbunatateasca perspectivele de cariera.

Programele respecta metodologia Autoritatii Nationale pentru Calificari, fiind recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Pentru mai multe informatii un consultant va sta la dispozitie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: sales@codecs.ro.