Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

CODECS organizeaza cursul de Inteligenta Emotionala in perioada 15-16 iunie

10 Mai 2013
    

In perioada 15-16 iunie 2013 CODECS organizeaza la Bucuresti programul de training Inteligenta Emotionala, oferind cursantilor posibilitatea de a-si insusi un set de principii bazat pe intelegerea de sine, increderea si eficacitatea personala si sa abordeze schimbarea ca pe un fundament al transformarii personale si organizationale.

Cursul vine in spirjinul participantilor cu o serie de modele care le vor schimba atat viziunea asupra propriei vieti, cat si performanta in munca. Totodata, un alt obiectiv al cursului este dobandirea a mai multa intelegere de sine, incredere, eficacitate personala, precum si dezvoltarea capacitatii de a aborda provocarile si oportunitatile intalnite pe parcursul activitatii profesionale.

Programul isi propune ca la finalul cursului participantii sa stapanesca urmatoarele principii: modelul integritatii, exercitarea responsabilitatii, stapanirea momentelor-cheie, clarificarea viziunii, definitivarea scopului si actionarea cu integritate.

Cursul se va desfasura pe parcursul a doua zile, la sediul CODECS din Bucuresti, Str. Agricultori nr. 37-39, Sector 2. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate. Pentru mai multe informatii despre programul de training Inteligenta Emotionala puteti accesa https://www.codecs.ro/inteligenta-emotionala/, iar pentru calendarul cursurilor open 2013 accesati http:/www.codecs.ro/images/CalendarTrainingOpen2013.xls.

Pentru inscrieri si intrebari despre programele CODECS Training Solutions un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork .