Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Cursurile lunii Iulie

23 Iunie 2016
    

Luna lui Cuptor va aduce la CODECS completarea abilitatilor si cunostintelor dumneavoastra printr-o noua serie de cursuri interactive. Adaptate unei audiente largi, programele noastre de vara ofera o tematica actuala si variata, abordand atat domenii specifice managementului precum performanta in management, leadership de elita, finante cat si imbunatatirii soft skills-urilor prin tehnici de vanzare, prezentare si negociere, inteligenta emotionala, decriptarea limbajului non-verbal si Business Intelligence.

Lista cursurilor CODECS programate in luna iulie poate fi consultata aici.

Cursurile se vor desfasura in Centrul de Training CODECS din Bucuresti, Str. Agricultori nr. 37-39, Sector 2. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS Training Solutions puteti accesa https://www.codecs.ro/codecs-training-solutions/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.