Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Dobandeste un avantaj profesional in 2015! Obtine certificarea internationala Lean Six Sigma | workshop demo cu participare gratuita | Bucuresti, 22 ianuarie

06 Ianuarie 2015
    

CODECS deschide seria de evenimente cu participare gratuita 2015 cu un workshop demonstrativ dedicat metodologiei Lean Six Sigma.
Dobandeste un avantaj profesional in 2015! Obtine certificarea internationala Lean Six Sigma!

Acest workshop ii va provoca pe participanti sa dobandeasca - prin prezentari interactive, exercitii practice, activitati de grup, simulari si exemple concrete - o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale si a principiilor de baza ale metodologiei Lean Six Sigma. Insusirea si aplicarea principiilor, metodelor si instrumentelor Lean Six Sigma poate constitui nu numai o optimizare dramatica a propriilor activitati, da si un avantaj competitiv major, in plan organizational.

Va doriti sa acceptati provocari si sa aflati de ce, in ultimii 30 de ani, Lean Six Sigma a devenit o cultura organizationala in firme precum Motorola, General Electric, Allied Signals? Va propuneti sa incepeti o  ”calatorie” fabuloasa in lumea descoperirii, analizarii si optimizarii proceselor? Simtiti ca ar trebui facute schimbari dramatice in abordarea structurala a problemelor cu care va confruntati, dar aveti nevoie de o ”foaie de parcurs”?

Daca raspunsul la aceste intrebari este afirmativ, va invitam sa aflati mai multe detalii despre metodologia Lean Six Sigma in cadrul workshopului demo care va avea loc joi, 22 ianuarie 2015, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.


Incepand cu luna septembrie 2014 CODECS a devenit Accredited Training Organization a International Association for Six Sigma Certification cu sediul in SUA, Phoenix, Arizona, pentru programele Yellow, Green si Black Belt. Aceasta acreditare atesta faptul ca programele de training Lean Six Sigma oferite de CODECS respecta standardele IASSC.

Ce veti obtine parcurgand aceste cursuri:

• Accesul la cursuri oferite de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA: CODECS - Accredited Training Organization;
• Certificatul de participare oferit de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA;
• Doar pe baza Certificatului de participare oferit de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA veti putea sustine examenul online la IASSC SUA, in vederea obtinerii certificatului recunoscut international si eliberat de International Association for Six Sigma Certification SUA;
• Recomandarea din partea CODECS pe baza careia veti putea sustine examenul online la IASSC SUA, in vederea obtinerii certificatului recunoscut international si eliberat de International Association for Six Sigma Certification SUA;

Beneficiati de 10% discount din taxa de participare la curs, daca va inscrieti pe loc la programele:

o Introducere in Lean | 2 februarie sau 4 martie 2015
o Lean Six Sigma Yellow Belt - Introducere în metodologie | 5-6 martie sau 17-18 martie 2015
o Lean Six Sigma Green Belt | 6-7 & 16-18 februarie 2015 sau 9-10 & 23-25 martie 2015
o Lean Six Sigma Black Belt | incepe la 20 februarie 2015 sau 12 martie 2015


° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Workshopul va fi sustinut de Ion Teohari - International Certified Lean Six Sigma Black Belt.

Inginer in electronica si telecomunicatii, Ion Teohari este consultant in optimizare organizationala, avand o experienta de peste 10 ani atat in proiecte Lean Six Sigma cat si in training. Dupa o perioada de preocupari strict tehnice ca inginer de sistem in Centrul de Calcul al Institutului de Meteorologie si Hidrologie, a trecut, incepand cu 1991 in domeniul privat, activand timp de 8 ani ca Sales Manager in cadrul Net Consulting, una dintre cele mai importante firme de comercializare tehnica de calcul si comunicatii. A urmat, intre 1999 si 2006, activitatea de consultanta specializata IT&C, in calitate de Country Manager Romania pentru Meta Group Inc. USA, numarul doi mondial in consultanta IT&C in acea perioada.

Zonele de specializare si expertiza sunt: Lean Six Sigma Professional Training, Continuous Performance Improvement, Change Management/Transformational Leadership, Business Process Management, Project Management si IT&C Sales. Printre domeniile in care a dezvoltat proiecte de optimizare si programe complexe de training se numara institutiile bancare, companiile FMCG, industria farmaceutica, sistemul de sanatate publica, etc.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Participarea la workshop este gratuita si se face pe baza de inscriere.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro/preinscriere/. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Dobandeste un avantaj profesional in 2015 alaturi de CODECS! Obtine certificarea internationala Lean Six Sigma!

Echipa CODECS