Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Inscrie-te la cursurile lunii august la CODECS

29 Iulie 2016
    

In luna august CODECS va propune o noua serie de programe educationale.
Cursurile sunt gandite ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management si sunt adaptate unei audiente largi care doreste sa-si imbunatateasca abilitatile si cunostintele, indiferent de varsta sau nivelul de experienta, sunt flexibile si inovative ca tematica si metodologie.

Organizate astfel incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala acestea reprezinta un real avantaj, atat pentru companii cat si pentru persoanele fizice, reusind sa imbine pe parcursul lor activitatea profesionala cu invatarea continua, creand astfel cadrul potrivit de dezvoltare.

Tematica va aborda toate domeniile aferente managementului general, strategic, de proiect, operational, managementului proceselor si calitatii Lean Six Sigma, cat si programe destinate imbunatatirii de soft skills cu accentul pus pe Business Intelligence, comunicare, public speaking, vanzari si tehnici de prezentare si negociere.

Pentru programa cursurilor lunii august puteti accesa aici.

Cursurile se vor desfasura in Centrul de Training CODECS din Bucuresti, Str. Agricultori nr. 37-39, Sector 2 sau la Centrul Regional Vest din Timisoara, Spl. Nicolae Titulescu nr. 8 O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS Training Solutions puteti accesa https://www.codecs.ro/codecs-training-solutions/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.