Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Inscrie-te la programele de training CODECS desfasurate in luna mai: Management Performant, Vanzare Proactiva, Inteligenta Emotionala si Microsoft Project

08 Mai 2013
    

CODECS organizeaza in luna mai programele de training Management Performant (18-19 mai), Vanzare Proactiva (18-19 mai), Inteligenta Emotionala (18-19mai) si Microsoft Project (25-26 mai).

Acestea fac parte din seria de programe CODECS Training Solutions organizate in parteneriat exclusiv cu 360Solutions, unul dintre cei mai puternici furnizori de servicii de training din lume. Astfel, CODECS Training Solutions vine in ajutorul profesionistilor cu o serie de programe dedicate atat dezvoltarii profesionale, cat si celei personale, care propun cursantilor o abordare inovativa, eficienta, practica, adaptata schimbarilor continue din mediul economic.

Cursurile se vor desfasura pe parcursul a doua zile, la sediul CODECS din Bucuresti, Str. Agricultori nr. 37-39, Sector 2. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate. Pentru calendarul cursurilor open 2013 accesati https://www.codecs.ro/images/CalendarTrainingOpen2013Sem1.pdf.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS Training Solutions puteti accesa https://www.codecs.ro/codecs-training-solutions/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.