Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Inscrie-te la programele de training CODECS desfasurate in luna noiembrie

28 Octombrie 2013
    

CODECS organizeaza in luna noiembrie programele de training Finante pentru nonfinantisti (2-3 noiembrie), Problem Solving&Decision Making (4-5 noiembrie), Presentation skills (11-12 noiembrie), Vanzare (16-17 noiembrie), Leadership (18-19 noiembrie), Negociere (23-24 noiembrie) si Management Performant (23-24 noiembrie).

Acestea fac parte din seria de programe CODECS Training Solutions organizate in parteneriat exclusiv cu 360Solutions, unul dintre cei mai puternici furnizori de servicii de training din lume. Astfel, CODECS Training Solutions vine in ajutorul profesionistilor cu o serie de programe dedicate atat dezvoltarii profesionale, cat si celei personale, care propun cursantilor o abordare inovativa, eficienta, practica, adaptata schimbarilor continue din mediul economic.

„Performanta organizationala este o rezultanta a realizarilor obtinute de fiecare companie in cele patru perspective ale fisei scorului echilibrat: perspectiva inovare si invatare, perspectiva operationala, perspectiva clienti si perspectiva financiara.
Dezvoltarea personala si profesionala poate fi deasemenea evaluata prin prisma celor patru perspective aplicate in plan personal. Astfel, inovarea si invatarea continua, dezvoltarea abilitatilor de crestere a eficientei si eficacitatii personale isi vor gasi aplicabilitatea practica in relatiile pe care le veti dezvolta cu clientii si colaboratorii, generand astfel rezultate financiare atat pentru dumneavoastra cat si pentru compania in care va desfasurati activitatea. Iata de ce va recomand ca dezvoltarea personala si profesionala sa fie definita ca un obiectiv SMART.
CODECS Training Solutions va sta la dispozitie cu o serie de programe pentru dezvoltarea eficientei si eficacitatii personale si profesionale.“
Augusta Romanta, MBA, Trainer CODECS Training Solutions

Cursurile se vor desfasura pe parcursul a doua zile, la sediul CODECS din Bucuresti, Str. Agricultori nr. 37-39, Sector 2. O zi de training dureaza 6 ore de lucru efectiv, impartite in 4 sesiuni de o ora si jumatate.


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS Training Solutions puteti accesa https://www.codecs.ro/codecs-training-solutions/. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email training@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.