Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Investeste in performanta – Instrumente manageriale complete

28 Martie 2013
    

CODECS anunta o noua serie de inscrieri la cursurile Management de Proiect, Business Operations si Supply Chain Innovation, Strategy and Management oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie. Inscrierile sunt deschise in perioada 28 martie – 30 aprilie 2013, iar cursurile vor incepe in data de 18 mai 2013 si se vor desfasura pe parcursul a sase luni.

Pentru inscrierea si plata integrala pana la data de 15 aprilie 2013 beneficiati de un DISCOUNT de 5%.

Cursul Management de Proiect este alcatuit din sase volume de curs si acopera subiecte precum: initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Cursul Business Operations abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/ sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.

Cursul Supply Chain Innovation – Strategy and Management
prezinta intr-o forma completa diferitele tipologii de sisteme de aprovizionare si distributie, modalitati de gestionare si eficienta ale acestora, dar si metode prin care se poate extinde managementul lantului de distributie la intregul ciclu de viata al produsului sau care sunt principalele avantaje ale unei astfel de abordari.

Procesul de invatare se bazeaza pe sistemul „open learning”, construit in jurul ideii de responsabilitate a cursantului, sub asistenta tutorilor (ghid si sprijin pe toata durata studiului), cu accent pe interactivitate si pe schimbul de experienta cu ceilalti colegi. Programele sunt astfel organizate incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala. Tutorii sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniul in care activeaza, care pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale. Faptul ca in cadrul tutorialelor si in lucrarile scrise se dezbat probleme de la locul sau de munca si se cauta solutii prin aplicarea unor modele si instrumente de referinta in practica internationala face ca participarea la program sa reprezinte o „calatorie experientiala”.

Peste 9000 de manageri au absolvit cursurile CODECS de Management de Proiect, Business Operations si Supply Chain Innovation, Strategy and Management in Romania. Rezerva-ti din timp locul la prezentarea programelor profesionale CODECS si alatura-te acestei comunitati!

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS poti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.