Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Investeste in performanta – Instrumente manageriale complete!

10 Iulie 2013
    

CODECS anunta o noua serie de inscrieri la programele Management de Proiect si Business Operations oferite in parteneriat cu Open University din Marea Britanie. Cursurile vor incepe in data de 31 august 2013 si se vor desfasura pe parcursul a sase luni. Perioada de inscriere se incheie in data de 16 august 2013.

Cursul Management de Proiect este alcatuit din sase volume de curs si acopera subiecte precum: initierea proiectului, risc, estimari necesare si contracte, planificarea, formarea si conducerea echipei de proiect, executia proiectului/managementul configuratiei, standarde, metodologii si reflectii asupra proiectelor.

Obiective urmarite:
  • Dobandirea cunostintelor si tehnicilor necesare pentru managementul proiectelor, inclusiv a proiectelor cu o componenta tehnologica;
  • Dobandirea unei experiente practice in utilizarea tehnicilor de management a proiectelor, prin folosirea instrumentelor software, in cadrul unui proiect real ales de dumneavoastra.

Cursul Business Operations abordeaza elementele esentiale ale unei organizatii si anume: setul de procese de baza necesare pentru a transforma resursele de diferite naturi ale unei organizatii (materiale, resurse financiare si/sau umane) in rezultate (produse fabricate sau servicii furnizate) care sa creeze valoare adaugata clientilor, dar si celorlalti stakeholderi.

Scopul acestui curs este de a prezenta o serie de modalitati practice pentru eficientizarea managementului activitatilor (operatiunilor sau proceselor de business) derulate in cadrul organizatiilor, atat din sfera productiei, cat si din cea a serviciilor.

Obiectivele cursului:
  • De a evidentia importanta unei proiectari eficiente a proceselor si operatiunilor in cadrul organizatiilor, precum si a potentialului pentru obtinerea unui avantaj competitiv oferit de existenta unui sistem eficient de management al operatiunilor
  • De a examina rolul tehnologiei in realizarea prin intermediul proceselor organizationale a unei valori adaugate clientilor
  • De a furniza participantilor concepte, instrumente, tehnici si modele pentru a efectua o analiza critica a operatiunilor unei organizatii si a managementului acestor operatiuni
  • De a dezvolta participantilor abilitatile si cunostintele necesare proiectarii unor procese/ operatiuni eficiente la nivel departamental sau organizational, beneficiile participarii la acest curs.

Procesul de invatare se bazeaza pe sistemul „open learning”, construit in jurul ideii de responsabilitate a cursantului, sub asistenta tutorilor (ghid si sprijin pe toata durata studiului), cu accent pe interactivitate si pe schimbul de experienta cu ceilalti colegi. Programul este astfel organizat incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala. Tutorii sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniul in care activeaza, care pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale. Faptul ca in cadrul tutorialelor si in lucrarile scrise se dezbat probleme de la locul sau de munca si se cauta solutii prin aplicarea unor modele si instrumente de referinta in practica internationala face ca participarea la program sa reprezinte o „calatorie experientiala”.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS poti accesa www.codecs.ro/preinscriere. De asemenea, un consultant CODECS este disponibil la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de email sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.