Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Programul Guvernamental: Investeste in Tine | Descopera cursurile CODECS eligibile

00-00-0000
    

Programul Investeste in Tine ofera posibilitatea contractarii de credite fara dobanda de catre persoanele care efectueaza cursuri de reconversie si/sau specializare profesionala.
Descarca Ghidul Beneficiarului pentru Creditul de studii. CODECS reuneste sub egida Business School Professional 5 programe educationale eligibile pentru Creditul de Studii "Investeste in Tine", programe care faciliteza accesul participantilor la instrumente si cunostinte privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitati absolut necesare managerilor.

Programele educationale au un pronuntat caracter interactiv, iar metoda de studiu imbina activitatile in classroom cu cele online, proiectele individuale cu cele de grupa, urmarindu-se astfel atat schimbul de experienta cu tutorii si colegii, cat si stimularea creativitatii cursantilor.

Programele sunt astfel organizate incat cursantii nu trebuie sa isi intrerupa activitatea profesionala - un real avantaj, atat pentru companii cat si pentru persoanele fizice, reusind sa imbine pe parcursul lor activitatea profesionala cu invatarea continua, creand astfel cadrul potrivit de dezvoltare.Ceea ce diferentiaza programele CODECS Business School Professional de alte programe existente in prezent in Romania este sistemul de evaluare bazat pe solutionarea de probleme reale de management. Se testeaza nu capacitatea de memorare, ci gandirea independenta, capacitatea de analiza critica si modul in care participantii si-au format perspectiva integrata asupra managementului si daca au devenit mai flexibili si mai creativi.

Tutorii detin certificari profesionale cu recunoastere internationala in management si sunt practicieni cu experienta relevanta in domeniu, astfel incat pot impartasi cursantilor succese si esecuri din propria lor viata profesionala. Aflat in centrul procesului de invatare, cursantul, la randul sau, vine cu propriile experiente profesionale.

Programele se adreseaza unor categorii largi de persoane si prezinta un interes deosebit si pentru cei care isi doresc sa dobandeasca abilitati, cunostinte si bune practici in management general, managementul proiectelor si managementul operatiunilor, al vanzarilor si logisticii si sa isi imbunatateasca perspectivele de cariera

Programele respecta metodologia Autoritatii Nationale pentru Calificari, fiind recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru mai multe informatii un consultant va sta la dispozitie la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro.