Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Scoala Rezidentiala - Viziunea Globala asupra Managementului

12 Decembrie 2016
    

In weekend-ul 10-11 decembrie s-a desfasurata Scoala Rezidentiala - Viziunea integrata asupra managementului. Aceasta face parte din programul Business School Professional- Diploma Profesionala in Management.
Un numar de 20 de participanti au realizat studii de caz si simulari de business, punand in practica si exersand notiuni ci concepte dobandite pe parcursul celor 10 luni ale programului.
Gandit ca o cale accesibila si profesionista catre o cariera in management, programul ofera instrumentele si cunostintele privind aspectele functionale ale managementului si totodata dezvolta abilitatile absolut necesare managerilor.
Programul se adreseaza unor categorii largi de persoane si prezinta un interes deosebit si pentru cei promovati in posturi de management, pentru managerii de orice nivel care nu au beneficiat de suficienta pregatire formala in domeniul managerial si care doresc sa-si consolideze competentele in acest domeniu, si specialistii in domenii tehnice, stiintifice si de alte tipuri care doresc sa-si largeasca orizontul de cunostinte si sa-si imbunatateasca perspectivele de cariera.


Va invitam sa va alaturati celor peste 30 000 de manageri care au absolvit cursurile CODECS participand la urmatoarea sesiune a Diplomei Profesionale in Management care incepe in luna ianuarie 2017.
Pentru mai multe detalii accesati https://www.codecs.ro/diploma-profesionala-in-management.
Pentru achizitionarea programului in luna decembrie 2016 CODECS va ofera o reducere de 10% si un pachet de carti cadou.

Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro