Afla toate noutatile!
Aboneaza-te la newsletter!

Adresa e-mail
dezabonare

Yellow, Green, Black Belt - Alege culoarea potrivita pentru tine

31 Ianuarie 2017
    

Începând din 2014, CODECS a devenit Accredited Training Organization a International Association for Six Sigma Certification putand astfel organiza programe bazate pe metodologiile Yellow, Green si Black Belt.
Ce inseamna de fapt metodologia Lean Six Sigma si mai ales care este aplicabilitatea cunoscutului concept de “Waste not, want not”?
Lean înseamnă a găsi cea mai ușoară cale pentru a vă maximiza rezultatele și pentru a obține outcome-ul dorit.
Sig Sigma este cea mai cunoscută metodologie statistică de îmbunătățire a calității, procesul având ca scop reducerea numărului defectelor. Aplicarea corectă a metodologiei “Sig Sigma” va putea indica o acuratețe de 99.99966% că produsele nu au defecte.
Asadar, impreuna acest concept metodologic combină eficiența Lean cu procedura statistică de îmbunătățire a calității specifică Six Sigma. Metodologia corectează problemele din activitatea proceselor, eliminând risipa (waste) prin înțelegerea și identificarea acelor aspecte importante pentru client.

Daca doriti:
• Sa creati o divizare a procesului de lucru cu scopul de a găsi și elimina obstacolele și întârzierile, • Sa va axati pe câștigul real al clientului și pe dezvoltarea unui proces de îmbunătățire continuu. • Si sa realizati cât mai multe cu cât mai puțin “do more with less”: o calitate înaltă a serviciilor și a muncii cu mai puțină forță de muncă, mai puțini bani și într-un timp mai rapid!

CODECS va invita sa va inscrieti la unul dintre urmatoarele cursuri:

Lean Six Sigma Yellow Belt- 1-2 aprilie 2017
Cursul este destinat managerilor sau proprietarilor de procese din conducerea executiva, sefilor de departamente - care au sarcina de a mentine performantele proceselor in care sunt implicati si de a veghea la ameliorarea lor continua, colaboratorilor in situatia de a conduce un proiect pe termen scurt, pentru a aprecia daca LSS este recomandabila.
 
Lean Six Sigma Green Belt- 21-23, 29-30 aprilie 2017
Cursul este destinat tuturor celor interesati in optimizarea proceselor, din orice domeniu de activitate, din organizatii care au inceput sau au in plan inceperea unui program Lean Six Sigma. Lean Six Sigma NU este aplicabila doar in productie, ci oriunde se intâmpla procese, adica peste tot, in orice fel de organizatii.
 
Lean Six Sigma Black Belt- program intensiv de 10 zile - 24 martie - 30 aprilie 2017
Candidatii pentru acest curs trebuie sa aiba inclinatii spre zona analizei si sa se bucure de aprecierea colegilor. Ei vor fi implicati activ in schimbari in cadrul organizatiei si in procesul de dezvoltare a acesteia. Cursantii pot proveni dintr-o arie larga de discipline si nu trebuie sa aiba studii formale de statistica sau inginerie. De asemenea, trebuie sa fie in masura sa asimileze si sa aplice notiuni de statistica relative avansate.


Pentru mai multe informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe Facebook sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!