In focus

Play Leadership | Invitatie la workshop gratuit - 21 februarie

Stim ca leaderul este cel care ii conduce pe ceilalti chiar daca nu a fost delegat in mod explicit cu aceasta responsabilitate.
Doar ca: atitudinea, viziunea si modalitatea de actiune a unui lider de succes nu vin intotdeauna in mod natural. De aceea cei ce vor sa devina leaderi au posibilitatea de a invata, practica si adapta abilitatile esentiale de conducere in timp.
Acest workshop va propune ca prin joc sa imbunatatiti abilitatile de leadership si eficienta actiunilor voastre. Este un joc bazat pe invataturile lui John Maxwell care spune ca "totul se ridica sau se prabuseste din cauza leadershipului"
De ce un joc si nu un curs clasic? Pentru ca leadership-ul se intampla printre oameni, unde dincolo de putere vedem inspiratie, suport, incredere, dezvoltare, ascultare ... Oamenii sunt cei de la care poti invata si impreuna cu care poti practica.
Joaca acest joc joi 21 februarie ora 18.45 la Centrul de training CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.
Pentru informatii suplimentare un consultant CODECS iti sta la dispozitie la numerele de telefon 0212525182/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.
Beneficiile workshopului:
  • Vei descoperi de ce acum esti un leader
  • Vei descoperi ce poti face pentru a fi un leader
  • Vei descoperi ce apreciaza ceilalti la un leader

Cui se adreseaza :
  • Tuturor persoanelor care doresc sa creasca abilitatile de leadership

Program workshop:
  • 18.30-19.00 Primirea participantilor & networking
  • 19.00-21.00 Workshop participativ & experential
  • 21.00-21.30 Networking

»details

First Time Manager | Management Essentials

Felicitari !
Tocmai ati fost promovat pentru prima data intr-o functie de conducere. Acum probabil va ganditi...cata responsabilitate! Ceea ce s-ar putea sa nu realizati inca este ca veti avea o multitudine de alte roluri.

In calitate de manager, sunteti un antrenor care se asigura

»details

Beneficiile unei certificari Lean Six Sigma

Împreună, aceste două componente oferă o metodologie robustă și relevantă care este cautata pe piata, indiferent ca vorbim de industrie, finanțe, servicii, IT asistență medicală, etc. Unele dintre beneficiile organizaționale ale acestei metodologii combinate Lean Six Sigma includ reducerea costurilor, îmbunătățirea productivității, creșterea veniturilor și satisfacția clienților.

»details

Supply Chain Innovation, Strategy & Management

Majoritatea companiilor nu își fac griji în ceea ce privește comportamentul partenerilor lor din lanțul de distributie. În schimb, se așteaptă ca lanțul de distributie să funcționeze eficient fără interferențe, de parcă ar fi ghidat de faimoasa mână invizibilă a lui Adam Smith. In cazul rețelelor de distributie companiile își privesc adesea doar propriile interese și ignoră pe cele ale partenerilor. În consecință, lanțurile de distributie au rezultate slabe.

»details

Top 4 modificari in PMBoK ® Guide versiunea 6

Noul standard – PMBoK® Guide, versiunea 6 produs de PMI (Project Management Institute) USA va fi folosit ca baza pentru examenul PMP® incepand cu data de 26 martie 2018.

»details

Sign-ups

PRE-REGISTER NOW!


Inscrierile la Programele Business School Professional au inceput!
 


Inscrie-te la programele de training:

Calendarul Cursurilor
Bucuresti


Calendarul Cursurilor
Timisoara


Un consultant iti sta la dispozitie cu informatiile si documentele necesare la telefon 021 2525182/3/4 sau e-mail sales@codecs.ro.