In focus

Keith Parker, expertul internațional în programe de leadership și management, se alătură echipei CODECS

Pentru noi, este simplu. În ce facem, considerăm că, dacă nu căutăm zi de zi soluții cât mai bune, dacă nu creăm, dacă nu îmbunătățim permanent, înseamnă că, cel puțin pentru acea zi, ne-am ratat misiunea pe care o avem față de voi. Iar asta este cu atât mai valabil în ceea ce privește echipa pe care o avem. De curând, am început colaborarea cu unul dintre trainerii internaționali cu o vastă experiență în leadership și management, alături de care vom lansa în exclusivitate o serie de proiecte și programe menite să atingă exact ceea ce aveți nevoie pentru ca, la rândul vostru, să vă îndepliniți misiunea pe care o aveți față de ceilalți și față de voi înșivă.

»details

Leadershipul servant- bucatica de puzzle care lipseste

Traim intr-o epoca in care leadershipul este pe buzele tuturor si in care parca nu a existat niciodata atat de multa preocupare fata de acest concept, indiferent ca vorbim de zona de business, personala sau orice alta arie si domeniu social. Ca urmare, se scriu carti, se creeaza si se livreaza tot mai multe cursuri si programe de leadership, se face coaching si, mai ales in social media, apar tot felul de povesti despre acel lider puternic, carismatic si de succes, pentru care celebra sintagma "sky is the limit" este o realitate zilnica

»details

Supply Chain Innovation, Strategy & Management

Majoritatea companiilor nu își fac griji în ceea ce privește comportamentul partenerilor lor din lanțul de distributie. În schimb, se așteaptă ca lanțul de distributie să funcționeze eficient fără interferențe, de parcă ar fi ghidat de faimoasa mână invizibilă a lui Adam Smith. In cazul rețelelor de distributie companiile își privesc adesea doar propriile interese și ignoră pe cele ale partenerilor. În consecință, lanțurile de distributie au rezultate slabe.

»details

A greși este uman chiar și în managementul de proiecte!

Iată câteva dintre cele mai mari (și utile!) greșeli
Managementul proiectelor nu este atât de ușor pe cât pare. Chiar și manageri de proiect experimentați pot avea probleme pentru că atât de mulți factori pot afecta rezultatul. Noii manageri de proiect sunt siguri că vor face unele greșeli destul de mari în cariera lor. Totuși, important este să înveți din greșelile tale

»details

#BSP_virtual_session

Sunt foarte multe stiluri de leadership și, oricine care se află în această postură știe foarte bine că niciun stil nu poate fi 100% aplicat și nici perfect și că stilul de leadership pe care îl folosește implică, pe lângă acele caracteristici și abilități personale, și o combinație dintre mai multe stiluri de conducere devenite reper.

First Time Manager | Management Essentials

Felicitari !
Tocmai ati fost promovat pentru prima data intr-o functie de conducere. Acum probabil va ganditi...cata responsabilitate! Ceea ce s-ar putea sa nu realizati inca este ca veti avea o multitudine de alte roluri.

In calitate de manager, sunteti un antrenor care se asigura

»details

Beneficiile unei certificari Lean Six Sigma

Împreună, aceste două componente oferă o metodologie robustă și relevantă care este cautata pe piata, indiferent ca vorbim de industrie, finanțe, servicii, IT asistență medicală, etc. Unele dintre beneficiile organizaționale ale acestei metodologii combinate Lean Six Sigma includ reducerea costurilor, îmbunătățirea productivității, creșterea veniturilor și satisfacția clienților.

»details

Asertivitatea noastra cea de toate zilele: Ce inseamna si la ce foloseste dincolo de trend?

Suntem siguri ca si tu ai auzit de asertivitate. Poate ca si folosesti acest termen...Ca sa lamurim si sa ne lamurim, in asa fel incat sa nu mai fie atat de plin de asertivitate si asertivi si acolo unde nu este cazul, haideti sa lamurim pe scurt ce este asertivitatea si la ce foloseste ea?
In primul si in primul rand, sa scapam de ideea cum ca aserivitatea ar fi sinonima sau apropiata agresivitatii. Sunt trei tipuri generale de personalitate, iar acestea sunt:

»details

Top 4 modificari in PMBoK ® Guide versiunea 6

Noul standard – PMBoK® Guide, versiunea 6 produs de PMI (Project Management Institute) USA va fi folosit ca baza pentru examenul PMP® incepand cu data de 26 martie 2018.

»details

Sign-ups

PRE-REGISTER NOW!


Inscrierile la Programele Business School Professional au inceput!
 


Inscrie-te la programele de training:

Calendarul Cursurilor
Bucuresti


Calendarul Cursurilor
Timisoara


Un consultant iti sta la dispozitie cu informatiile si documentele necesare la telefon 021 2525182/3/4 sau e-mail sales@codecs.ro.