In focus

Serviciu pentru clienți și profit maxim în 9 pași

Serviciul pentru clienți este cheia de aur a oricărei afaceri de succes. Indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, el este și trebuie să fie o prioritate.
De aceea, atunci când vorbim de optimizarea aceastei componente vitale a firmei tale, nu este niciodată prea mult. Vrei să îmbunătățești serviciul pentru clienți și să creșteți performanța vânzărilor?

»details

7 moduri dovedite în care Lean Six Sigma duce la creșterea unui business

Intenționezi să lansezi un produs sau un serviciu nou. De la strategia de promovare și până la transmiterea invitațiilor la evenimentul de lansare, totul este pregătit ca lansarea să fie un succes. Și...lansezi produsul. Totul este un succes și toată lumea este încântată. Apoi...pe măsură ce promovarea înaintează, începi să primești plângeri din partea clienților cu privire la defecte produsului sau serviciului. Marca ta acumulează o reputație proastă. În cele din urmă, ești nevoit să pui punct noului produs sau serviciu.
Ei bine, toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă ai fi implementat Lean Six Sigma sau ai fi acordat atenție îmbunătățirii calității produsului/ serviciului tău.

»details

Ce îi motivează pe oameni? sau despre teoria X și Y din management

Tu ce crezi că îi motivează pe oameni să vină la muncă în fiecare dimineață? Crezi că o fac pentru că obțin o mare satisfacție din munca lor și sunt mândri că fac cea mai bună treabă posibilă? Sau crezi că își văd activitatea ca pe o povară și, pur și simplu, lucrează pentru că au nevoie de bani?
Ipotezele de mai sus au o influență semnificativă asupra modului în care tu ești ca manager. Și, așa, ajungem la Teoria X și Teoria Y

»details

Set de instrumente esențiale pentru a da START SCHIMBĂRII

Mai este, oare, nevoie să argumentăm de ce avem nevoie să abordăm schimbarea?! Schimbarea este un proces permanent și, în mediul organizațional, poate reprezenta orice, de la cel mai insignifiant aparent aspect până la marile schimbări de paradigmă, așa cum este cea pe care o traversăm chiar acum.

»details

Roadmap de first-time manager:7 pași, mai multe abilități, o singură destinație: succesul!

Roadmap de first-time manager:
7 pași, mai multe abilități, o singură destinație: succesul!


Tocmai cei ai fost promovat(ă) și te confrunți acum cu sarcina de a gestiona o echipă întreagă (!!) pentru prima dată. Este o oportunitate pe cât de deosebit de uriașă și de interesantă, pe atât de provocatoare!!
Așa că este de înțeles dacă te simți emoționat(ă), neliniștit(ă). Nu uita. Ai ajuns aici datorită muncii și abilităților tale. Restul, se poate învăța. Și se învață. Noi suntem aici pentru tine în această călătorie și, la începutul ei, te invităm să analizezi și să urmezi pașii de mai jos pentru a naviga între noile tale responsabilități și a deveni acel lider excelent pe care echipa ta îl așteaptă!

»details

Cum să reduci și să gestionezi riscul în Managementul de Proiect

Pe măsură ce proiectele devin din ce în ce mai dinamice și mai complexe, organizațiile au nevoie de o și mai mare capacitate de a gestiona incertitudinea sau riscul care vin împreună cu toate aceste schimbări. De aceea, există o cerere din ce în ce mai mare pentru profesioniști calificați în managementul proiectelor, care reflectă întocmai această tendință.

»details

Mituri si Realitati in Management

Atunci când vorbim de management, vorbim și de foarte multe mituri. Iar dacă vorbim de a fi un manager bun, atunci, miturile sunt din ce în ce mai numeroase. Chiar și pentru un manager cu experiență, acestea sunt greu de demontat în cheia corectă, cu atât mai mult în cazul unui manager aflat la început de carieră. Așadar, ce este mit și ce este realitate în management?

»details

#ManagerToolKit: Manualul delegării eficiente: cheia succesului în management

Până și super eroii au nevoie de ajutor și sprijin. Nu este nicio rușine în asta, așa cum nu este să ceri asistență atunci când ai nevoie. Și amintește-ți că nu există un succes unic: când îi incluzi și îi recunoști pe toți cei din jurul tău, te propulsezi pe tine însuți/ însăți, pe colegii de echipă și pe susținătorii tăi la înălțimi mai mari. Te simți stresat(ă) și supraîncărcat(ă)? Sau cariera ta pare blocată? Dacă da, atunci poate ar fi necesar să îți perfecționezi abilitățile de delegare!

»details

Sign-ups

PRE-REGISTER NOW!


Inscrierile la Programele Business School Professional au inceput!
 


Inscrie-te la programele de training:

Calendarul Cursurilor
Bucuresti


Calendarul Cursurilor
Timisoara


Un consultant iti sta la dispozitie cu informatiile si documentele necesare la telefon 021 2525182/3/4 sau e-mail sales@codecs.ro.