In focus

START 2018: Au inceput inscrierile Business School Professional

Alege expertiza manageriala conceputa pentru lumea in care traim si aplica din prima zi ce ai invatat. Alege programele de Diploma Profesionala CODECS. Inscrierile pentru sesiunea 2018 au inceput. Te poti inscrie pana la data de 31 ianuarie 2018 la unul din cele 5 programe de dezvoltare manageriala.

»details

Pregateste-te sa obtii recunoasterea internationala BLACK BELT | Lean Six Sigma

Iti doresti sa devii expert in imbunatatirea proceselor din echipa ta? Pregateste-te sa obtii recunoasterea internationala prin certificarea Lean Six Sigma Black Belt CODECS organizeaza din ianuarie 2018 o sesiune Lean Six Sigma Black Belt. Programul este ideal pentru tine daca vrei sa avansezi in cariera, deoarece instrumentele Lean Six Sigma iti vor permite sa lucrezi la proiecte care sunt complexe, care au nevoie de o atentie semnificativa si de cunostinte aprofundate pentru succesul acestora, proiecte care in mod normal au beneficii mari pentru organizatie.

»details

First Time Manager | Management Essentials

Felicitari !
Tocmai ati fost promovat pentru prima data intr-o functie de conducere. Acum probabil va ganditi...cata responsabilitate! Ceea ce s-ar putea sa nu realizati inca este ca veti avea o multitudine de alte roluri.

In calitate de manager, sunteti un antrenor care se asigura

»details

CSR – încotro? De la sponsorizări la sustenabilitate, de la opțiune la obligație

În urmă cu o lună vă propuneam un scurt chestionar, în vederea determinării nivelului de cunoștințe și a necesarului de informații privind sustenabilitatea. În urma analizei răspunsurilor primite a rezultat, pe de o parte, o bună cunoaștere a conceptului la nivel teoretic și, pe de altă parte, nevoia dezvoltării de module de pregătire în privința aspectelor practice.

»details

Sign-ups

PRE-REGISTER NOW!


Inscrierile la Programele Business School Professional au inceput!
 


Inscrie-te la programele de training:

Calendarul Cursurilor
Bucuresti


Calendarul Cursurilor
Timisoara


Un consultant iti sta la dispozitie cu informatiile si documentele necesare la telefon 021 2525182/3/4 sau e-mail sales@codecs.ro.